2777
2789
عنوان

باردارای مهربون تروخدا کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 61 پست
عزیزم تحمل کن و خداتو شکر کن بارداری سالمی داری دور از جون شما من لکه بینی دارمو همش دراز کشیدم پس م ...

الهی بمیرم برات

دختر مهربون من  بهترین هدیه خدا😍😘خداروشکر که منو لایق مامان بودنت دونستی💃دوستان لطفا دعا کنید مادر خوبی باشم براش🙏🌹
 منم هفته ۲۱ هستم فقط ی ناهار درست کردم دادم بچم بخوره دیگه هیچ کاری نکردم از ساعت ۲ تا حالا جل ...

انشاالله عزیزم

دختر مهربون من  بهترین هدیه خدا😍😘خداروشکر که منو لایق مامان بودنت دونستی💃دوستان لطفا دعا کنید مادر خوبی باشم براش🙏🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم هورمونیه زنجبیل و آبلیمو و یکم شکر شربت کن باندازه نصف استکان بخور  خیلی اثر دار ...

ممنون عزیزم چشم زنجبیلو امتحان میکنم 

واااای خداااا همیشه میگفتم یه روز میشه حالم خوب شه بعد بیام کسی که حالش مثل من دلداری بدممم😂😂 ولی ...

منم معده درر شدید باحالت تهوع دارم بازم خداروشکر که کسیو نزدیک داشتی که کاراتو بکنه دوهفته پیش سرمای شدید هم خورده بودم خونه بهم ریخته معده درد سردرد هیچکس نبود ی لیوان اب دستم بده دلم به حال پسرمم میسوخت که همش جلوی تلویزیون تنها نشسته بود به منم دلداری میداد چاره ای نیست

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  
واااای خداااا همیشه میگفتم یه روز میشه حالم خوب شه بعد بیام کسی که حالش مثل من دلداری بدممم😂😂 ولی ...

الهی ❤افرین به تو که طاقت اوردی بخدا من فقط دلم میسوزه کسی کارامو بکنه خجالت میکشم غذا میاره برام چیزی نمیگه طفلک 😢بخدا من لوس نیستم 

من با پختنی جور نیستم...میوه ک میخورم بهترم

من برعکس میوه میخورم  اسید معدم میزنه به جونم

ممنون عزیزم چشم زنجبیلو امتحان میکنم 

عزیزم اب پرتقال و ابمیوه های خنک وبستنی حالتو شاید بهتر کنه

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  
نه اول صب حتما یه دونه شیرینی بزار دهنت اثر داره قبل از بیدار شدن 

چشم مهربون

منم معده درر شدید باحالت تهوع دارم بازم خداروشکر که کسیو نزدیک داشتی که کاراتو بکنه دوهفته پیش سرمای ...

الهی بمیرم 😢امیدوارم تو زودتر خوب بشی

عزیزم اب پرتقال و ابمیوه های خنک وبستنی حالتو شاید بهتر کنه

اینارو امتحان کردم فدات شم بستنی میوه ای خوبه و پفک😂یعنی شانسمو ببین چیا بهم میسازه یه چیزای مضر

الهی ❤افرین به تو که طاقت اوردی بخدا من فقط دلم میسوزه کسی کارامو بکنه خجالت میکشم غذا میاره برام چی ...

عزیزم عذاب وجدان نگیر همه همینن.هیشکی لوس نیست .واقعا حال بدیه خیلی بده.من از بوی همه چی نفرت داشتم.چقد روزای سختی بود.دستشویی نقرت داشتم برم

الهی بمیرم 😢امیدوارم تو زودتر خوب بشی

خدا نکنه عزیزم به نینیت فکر کن که ایشالا به سلامتی بغلش میکنی، اگر میتونی از خونه برو بیرون با دوستات و مامانت حالت بهتر میشه و حواست پرت میشه از تهوع

منم معده درر شدید باحالت تهوع دارم بازم خداروشکر که کسیو نزدیک داشتی که کاراتو بکنه دوهفته پیش سرمای ...

منم کسیو نداشتم.هفته ای یه باز یکیو بزور پیدا میکردم ظرفای یه هفتمونو بشوره.البته چون غذا نمیزاشتم 

عزیزم عذاب وجدان نگیر همه همینن.هیشکی لوس نیست .واقعا حال بدیه خیلی بده.من از بوی همه چی نفرت داشتم. ...

قربونت برم ممنون از حرفای خوبت

اینارو امتحان کردم فدات شم بستنی میوه ای خوبه و پفک😂یعنی شانسمو ببین چیا بهم میسازه یه چیزای مضر

خواهر منم دوهفته جلوتر از منه اونم میگه هر روز دوتا بستنی میوه ای میخورم حالم بهتر مبشه اتفاقا من الان انقدر حالت تهوع دارم میخام ی بستنی بخورم شاید بهتر بشم البته بیشتر بی حالم