سلام عزیزا ببخشید من هفته 10 امروز تموم شد واقعا دیگه خسته شدم هرچی بخورم بعدش یه حالتی دارم نمیدونم بگم تهوعه یا چیزدیگه دوس دارم بیارم بالا ولی اینطور نمیشه همش بیحال و بی حوصله ام بعضی وقتا اینقد این حالت آزارم میده ببخشید ولی به زور کاری میکنم بالا بیارم تازه بعدش هم خوب نمیشم دمیترون هم میخورم اثری نداره دکتر هم که میرم هی میگه همه چی طبیعیه خسته شدم کل کارای خونه ام مونده دیگه خجالت میکشم از شوهرم اون کارا رو بکنه😭ترو خدا اگه روشی سراغ دارید به منم بگید یه دنیا ممنون میشم❤❤💚
دختر مهربون من بهترین هدیه خدا😍😘خداروشکر که منو لایق مامان بودنت دونستی💃دوستان لطفا دعا کنید مادر خوبی باشم براش🙏🌹
واااای خداااا همیشه میگفتم یه روز میشه حالم خوب شه بعد بیام کسی که حالش مثل من دلداری بدممم😂😂 ولی ...
منم معده درر شدید باحالت تهوع دارم بازم خداروشکر که کسیو نزدیک داشتی که کاراتو بکنه دوهفته پیش سرمای شدید هم خورده بودم خونه بهم ریخته معده درد سردرد هیچکس نبود ی لیوان اب دستم بده دلم به حال پسرمم میسوخت که همش جلوی تلویزیون تنها نشسته بود به منم دلداری میداد چاره ای نیست
🧘♂️گروه آبی🧘♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙 وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙 هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘♂️❣️🧘♂️🧘♂️
اینارو امتحان کردم فدات شم بستنی میوه ای خوبه و پفک😂یعنی شانسمو ببین چیا بهم میسازه یه چیزای مضر
خواهر منم دوهفته جلوتر از منه اونم میگه هر روز دوتا بستنی میوه ای میخورم حالم بهتر مبشه اتفاقا من الان انقدر حالت تهوع دارم میخام ی بستنی بخورم شاید بهتر بشم البته بیشتر بی حالم
🧘♂️گروه آبی🧘♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙 وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙 هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘♂️❣️🧘♂️🧘♂️