2777
2789
عنوان

پهن شدن لگن

23366 بازدید | 25 پست

سلام 

دوستان میخواستم بدونم پهنی لگن چجوری اتفاق میفته، آیا زایمان طبیعی باعث پهنی لگن میشه یا سزارین؟

چون جایی خوندم که بعضی افراد بعد از زایمان لگنشون برمیگرده به حالت اول میخواستم بدونم بستگی به زایمان طبیعی یا سزارین داره؟ اگه نه که بگین به چه دلیل هست، 

من خودم خیلی دوست دارم لگنم پهن بشه و بمونه بنظرتون چیکار کنم؟؟ هر راه حلی هست بگین

اگه ورزشی هست برای لگن پهن یا تغذیه ای بگین، هرچی هستو بگین

ممنون میشم اگه جواب سوال هامو بدید

به هیچ متمم و صفتی نیاز ندارد عشق. خود به تنهایی دنیایی است عشق. یا درست در میانش هستی در آتشش، یا بیرونش هستی در حسرتش 😔

عزیزم افزایش سن و البته یه نوع خاص ورزش باعث پهن شدن میشن 

برای من که از بس روی صندلی نشستم پهن شده 

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن

من پهنه 

موقع لباس خريدن اذيت ميشم 🤕بالا گشاد پايين تنگ

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پهنه  موقع لباس خريدن اذيت ميشم 🤕بالا گشاد پايين تنگ

مال من هم پهنه هم قلمبه 😩😩😩

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن

کاش یه راهی بود برای ما آب می شد. آخه توی مانتو خیلی ضایع هست 

مال من هم پهنه هم قلمبه 😩😩😩

تا كسي نداشته باشه واقعا اين معضلو نميفهمه 😭😭😭😭

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

دوچرخه ثابت ميزنم وحشتناك پهن شده تو چشم ميزنه شوهرمم حساسه😓

من پذيرفتم شكست خويش را/ پندهاى عقل دورانديش را...من پذيرفتم كه عشق افسانه است/ اين دل درد آشنا ديوانه است...ميروم شايد فراموشت كنم/ با فراموشى هم آغوشت كنم...ميروم از رفتن من شاد باش/ از عذاب ديدنم آزاد باش...آرزو دارم بفهمى درد را/ تلخى برخوردهاى سرد را...آرزو دارم خدا شادت كند/ بعد شادى تشنه ى نامم كند...آرزو دارم شبى سردت كند/ بعد آن شب همدم دردت كند...تا بفهمى با دلم بد كرده اى/ با وجود احتياج دست مرا رد كرده اى...ميرسد روزى كه بى من لحظه ها را سر كنى/ ميرسد روزى كه مرگ عشق را باور كنى...ميرسد روزى كه تنها در كنار عكس من/ نامه هاى كهنه ام را مو به مو از بر كنى...😔
تا كسي نداشته باشه واقعا اين معضلو نميفهمه 😭😭😭😭

وای مال ما که  ارثیه. این قدر بعضیا حسرت همین رو می خورن ما هم حسرت ک و ن مقوایی اونا رو. نمی دونن ما یه مانتو درست هم نمی تونیم بخریم. معضله والا. 

خب ورزش کنید میره قلمبگی ها. ورزش تند

خيلي سخته اب كردنش من ٦ماه رفتم باشگاه ٥سانت كم شد 

حتي از شكمم سختره

خب ورزش کنید میره قلمبگی ها. ورزش تند

خدا به همه ی ما قلمبه ها حال ورزش کردن را عنایت بفرماید 😩😩

خيلي سخته اب كردنش من ٦ماه رفتم باشگاه ٥سانت كم شد  حتي از شكمم سختره

آره خیلی سخته. مال خواهرم که واقعا سلولیت هست. فکر کنم فقط با روش های جدید از بین بره

خيلي سخته اب كردنش من ٦ماه رفتم باشگاه ٥سانت كم شد  حتي از شكمم سختره

باشگاه نه. ببین اگه وقتشو داری برو کلاس رقص. عربی بهتر. یه خانم بعد زایمانش از بالا تا پایین پهن شده بود طفلک. تو کلاس رقص میومد. طی دو ماهی که میدیدمش مثل شمع چربی هاش اب میشد. خیلی خوب تاثیر داشت روش. اگه نه تو خونه برقصید هر روز. یا ورزش تند. یا پیاده روی. 

خدا به همه ی ما قلمبه ها حال ورزش کردن را عنایت بفرماید 😩😩

منم حالشو ندارم ولی ورزش خیلی ادمو شاد میکنه. بعدش دیگه عادت میکنی . پست بالایی مو هم بخون برای دوستمون نوشتم.🌷