2777
2789
عنوان

پهن شدن لگن

| مشاهده متن کامل بحث + 23368 بازدید | 25 پست
منم حالشو ندارم ولی ورزش خیلی ادمو شاد میکنه. بعدش دیگه عادت میکنی . پست بالایی مو هم بخون برای دوست ...

باشه عزیزم ممنون 

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن
عزیزم افزایش سن و البته یه نوع خاص ورزش باعث پهن شدن میشن  برای من که از بس روی صندلی نشستم ...

چه ورزشی؟

به هیچ متمم و صفتی نیاز ندارد عشق. خود به تنهایی دنیایی است عشق. یا درست در میانش هستی در آتشش، یا بیرونش هستی در حسرتش 😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوچرخه ثابت ميزنم وحشتناك پهن شده تو چشم ميزنه شوهرمم حساسه😓

چجوریه؟ واقعا تاثیر داشته؟

به هیچ متمم و صفتی نیاز ندارد عشق. خود به تنهایی دنیایی است عشق. یا درست در میانش هستی در آتشش، یا بیرونش هستی در حسرتش 😔
چه ورزشی؟

والا نمی دونم. بری باشگاه، مربی یادت می ده 

توی نت هم سرچ کن

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن
چجوریه؟ واقعا تاثیر داشته؟

بله عزيزم خيلى پهن ميكنه لگن رو

من پذيرفتم شكست خويش را/ پندهاى عقل دورانديش را...من پذيرفتم كه عشق افسانه است/ اين دل درد آشنا ديوانه است...ميروم شايد فراموشت كنم/ با فراموشى هم آغوشت كنم...ميروم از رفتن من شاد باش/ از عذاب ديدنم آزاد باش...آرزو دارم بفهمى درد را/ تلخى برخوردهاى سرد را...آرزو دارم خدا شادت كند/ بعد شادى تشنه ى نامم كند...آرزو دارم شبى سردت كند/ بعد آن شب همدم دردت كند...تا بفهمى با دلم بد كرده اى/ با وجود احتياج دست مرا رد كرده اى...ميرسد روزى كه بى من لحظه ها را سر كنى/ ميرسد روزى كه مرگ عشق را باور كنى...ميرسد روزى كه تنها در كنار عكس من/ نامه هاى كهنه ام را مو به مو از بر كنى...😔
بله عزيزم خيلى پهن ميكنه لگن رو

من رفتم تو نت خوندم گفت تاثیری نداره اتفاقاً ران و با*سن رو هم لاغر میکنه

من رفتم تو نت خوندم گفت تاثیری نداره اتفاقاً ران و با*سن رو هم لاغر میکنه

من هرصبح يك ساعت دوچرخه ثابت ميزنم براى درمان تنبلى تخمدانم دو ساله دارم مدام استفاده ميكنم پهن شدن لگنم ب وضوح قابل ديدنه حتى توى عكساى دو سال پيش و الان

من پذيرفتم شكست خويش را/ پندهاى عقل دورانديش را...من پذيرفتم كه عشق افسانه است/ اين دل درد آشنا ديوانه است...ميروم شايد فراموشت كنم/ با فراموشى هم آغوشت كنم...ميروم از رفتن من شاد باش/ از عذاب ديدنم آزاد باش...آرزو دارم بفهمى درد را/ تلخى برخوردهاى سرد را...آرزو دارم خدا شادت كند/ بعد شادى تشنه ى نامم كند...آرزو دارم شبى سردت كند/ بعد آن شب همدم دردت كند...تا بفهمى با دلم بد كرده اى/ با وجود احتياج دست مرا رد كرده اى...ميرسد روزى كه بى من لحظه ها را سر كنى/ ميرسد روزى كه مرگ عشق را باور كنى...ميرسد روزى كه تنها در كنار عكس من/ نامه هاى كهنه ام را مو به مو از بر كنى...😔
من هرصبح يك ساعت دوچرخه ثابت ميزنم براى درمان تنبلى تخمدانم دو ساله دارم مدام استفاده ميكنم پهن شدن ...

پس لاغر نکرده؟ 

سنگین میزنین؟

پس لاغر نکرده؟  سنگین میزنین؟

نه اصلا لاغر نشدم 

بله سنگين و بى وقفه ميزنم

نه اشتباه منو نکن من چند سال ورزش رفتنم هیچی نشد

حتی چربی زدم   دو باره برگشت کلی هزینه کردم ولی دوماه دارم از یه محصولی استفاده میکنم خیلی راضیم  خواستی اول مشاوره بگیر بعد محصول رو طبق شرایط بهت پیشنهاد میدن 

۰۹۰۲۶۷۴۴۶۳۲    محصولاتشون زیاده و اصله  مهتر از همه عوارض نداره من جراحی کرده بودم با کلی  هزینه ولی متاسفانه برگشت