سحر۲۲۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/10/20 تعداد پست: 615 عنوان توروخدا همتون بیاین دلم خونه 121 بازدید | 11 پست شوهرم بهم همیشه میگه باآرایش باش منم چون میدونم دوست داره همیشه آرایش میکنم ازشانس بدنکبت من ماتواتاق پدرشوهرم اینایم درواقع بااونازندگی میکنیم امروزپدرشوهرم رفته بودیه جای دور میدونستم دیرمیاد واس همین واس شوهرم توخونه تیپ زدم اومده یکم نشسته غذاشودادم جلو مامانش برگشته اون چ وضع شلوارپوشیدنه من شلوارک بلندپوشیده بودم من خیل ناراحت شدم مادرشوهرمم هم ناراحت شد گف زنت دوست داره ک بخاطر ت تیپ زده بعدبرگشت روموبوسید خودشيريني میکرد بچه هاکمکم کنید من درمقابل این چیکارکنم راستی منم گفتم انقدتونیک بلندباشلوارگشادپوشیدم چشت عادت نکرده بدبخت اونایی ک هم سال منن توخونه خودشون مستقل اینجورین خدایاهزاران بارشکرت 1398/03/20 | 17:45 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
وارششششش عضویت: 1397/06/22 تعداد پست: 13332 حرفی ندارم خواهرم چله حق شناس وچله سوره حشر و احزاب برای ازدواج میگیره،،،چهل روز سوره هایی از قرآن انتخاب می کنه ومی خونه که مناسب حاجت شما باشه اینم ایدی تلگرامش Rostami146 خداروشکر خیلی ها حاجت گرفتن
slobber عضویت: 1396/09/11 تعداد پست: 28443 کی روتوبوسید؟شوهرت؟ ❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
سحر۲۲۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/10/20 تعداد پست: 615 کی روتوبوسید؟شوهرت؟ آره دیدناراحت شدم خدایاهزاران بارشکرت
slobber عضویت: 1396/09/11 تعداد پست: 28443 آره دیدناراحت شدم حق داری عزیزم... ❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
سحر۲۲۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/10/20 تعداد پست: 615 حق داری عزیزم... توروخدا چیکارکنم حالشو بگیرم ک دعواهم نشه بخدا ازیه جابودن خسته شدم خدایاهزاران بارشکرت
سحر۲۲۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/10/20 تعداد پست: 615 خب چرا جدا زندگی نمیکنین؟ آخه خونمون نصفس دوسال پیش ساختیم خرج نداشتیم همونجوری مونده دیگ بخداخستم خدایاهزاران بارشکرت
slobber عضویت: 1396/09/11 تعداد پست: 28443 توروخدا چیکارکنم حالشو بگیرم ک دعواهم نشه بخدا ازیه جابودن خسته شدم منم دوسال ونیم توقفس بودم...میفهممت...به نیتت 360بارسوره قدروبخون...انشالله راهگشاست... ❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
امیددomidd عضویت: 1400/09/07 تعداد پست: 7 نگران نباشین.ما مردا کلا یکم زود اعصبانی میشیم.امابقول خودتون ک میگین بعداومده معذرتخواهی زودمتوجه اشتباهمون میشیم ومیایم از دل خانومامون در میاریم