2777
2789
عنوان

آخرین دوست مجردمم نامزد کرد...

| مشاهده متن کامل بحث + 11453 بازدید | 669 پست
کاش رد کردن یا نکردنشون دست من بود فقط دوستان ک متاهل میشن کلا فراموش میکنن ادمو نمیدونم چرا؟!

دوتا دلیل داره چون سرگرم مشکلات زندگیشون میشن دوستاشونو فراموش میکنن

یه دلیل دیگه هم داره اینه که چون متاهل میشن موقعیتشون تفاوت کرده با قبل از ازدواجشون واسه همین ترجیح میدن دوستای مجردشونو بزارن کنار ودوستای متاهل پیداکنن

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
منم مثل شما دوستای من که همشون بچه هم دارن ، اینهایی که میگن مجردی خوش بگذرون اخه چطوری حتی دیگه دوس ...

اره دقیقا..

کسی نمونده دیگه

بعدشم مگه چقد میشه خوشی کرد..بسه بابا

دلم خوشی دونفری میخاد!

مرسی از درکتون!

سخت بود ولی تونستم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خخخ عجله کدوم؟ کلی صبر کردم ک ب این سن رسیدم خاسگارامم ک همش خانوادم رد میکنن امیدوارم زود پیدا ش ...

اسی 7 هفته ظهر جمعه نماز جعفر طیار بخون میگن حاجت محال براوردا شده با دل شکسته برا منم دعا کن😢

خخخ عجله کدوم؟ کلی صبر کردم ک ب این سن رسیدم خاسگارامم ک همش خانوادم رد میکنن امیدوارم زود پیدا ش ...

شاید ازنظر خانوادتون خاستگارا عیب وایرادی داشتن واسه همین خانوادتون ردشون میکردن 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
اره دیگه با این تفاوت که معلولم هستم همش میگن سنی نداری نداریی  نباید  بگم  ولی ...

ای جانم..

میشه بپرسم از کدوم قسمت معلولی؟

خب یکی ک شرایطش مث خودته پیدا کن

سخت بود ولی تونستم   
دوتا دلیل داره چون سرگرم مشکلات زندگیشون میشن دوستاشونو فراموش میکنن یه دلیل دیگه هم داره اینه که چ ...

مگه دوستای مجرد چشونه؟

بیماری واگیردار دارن؟

سخت بود ولی تونستم   
اسی 7 هفته ظهر جمعه نماز جعفر طیار بخون میگن حاجت محال براوردا شده با دل شکسته برا منم دعا کن😢

محتاجیم عزیز

خب بینش وقتی پری میشم چیکا کنم طوری نی؟

سخت بود ولی تونستم   
مگه دوستای مجرد چشونه؟ بیماری واگیردار دارن؟    

گفتم که دوستای مجرد موقعیتشون با متاهلا فرق میکنه به خاطر همینه که متاهلا سعی میکنن دوست متاهل پیداکنن

شاید ازنظر خانوادتون خاستگارا عیب وایرادی داشتن واسه همین خانوادتون ردشون میکردن 

بعضیاشون اره ولی بعضیا نه واقعا خوب بودن و سر چیزای بیهود رد شدن

سخت بود ولی تونستم   
گفتم که دوستای مجرد موقعیتشون با متاهلا فرق میکنه به خاطر همینه که متاهلا سعی میکنن دوست متاهل پیداک ...

بنظرم اگه دوستی واقعی باشه ادم تا تهش با دوستش میمونه

سخت بود ولی تونستم   
بعضیاشون اره ولی بعضیا نه واقعا خوب بودن و سر چیزای بیهود رد شدن

خو اگه فکر میکنی اینجوره میتونی دلیلِ رد کردنشونو از خانوادت بپرسی و میتونی به خانوادت بگی که امادگی داری واسه ازدواج که اگه خاستگار داری بهت بگن

مگه دوستای مجرد چشونه؟ بیماری واگیردار دارن؟    

والا یه همکلاسی داشتم به جون خودم راست میگم ..توی امتحانا اینقده خنگ بود من جاش برگه امتحانی مینوشتم تحویل میدادم داشنگاه هم با هم بودیم روانشناسی خوند هیچی دیگه ترم آخر که عقد کرد عوض شد انگار من ویروس داشتم هی میگفت تو درک نمیکنی چون مجردی منم کات کردم باهاش 😂😂😂😂عید امسال پیام داد چطوری بی معرفت نوشتم شما نوشت فلانی بلکش کردم بچه پرور رو والا ...به شرطی ما هم شوهر کنیم اسی 💋💋💋💋