2777
2789
عنوان

آخرین دوست مجردمم نامزد کرد...

| مشاهده متن کامل بحث + 11453 بازدید | 669 پست

منم مثل شما دوستای من که همشون بچه هم دارن ، اینهایی که میگن مجردی خوش بگذرون اخه چطوری حتی دیگه دوست مجرد ندارم برم باهاش بیرون مسافرت هم خانواده نمیذارن پس چه غلطی میشه کرد ؟ کدوم خوشی ؟

خدا کریمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل تو مجردم دوستای منم اکثرشون متاهل هستن از یکی خوشم میاد فهمیدم یه سال از من کوچیکتره....خیل ...

خب باشه کوچیکتر..اگه واقعا باشعوره بنظر من مشکلی نداره

پس میفهمی حرفامو

سخت بود ولی تونستم   
24 گلم ....تو هم سنی نداری ایشالله به زودی عروس میشی 👰👰👰👰👰👰👰👰👰 میدونم سخته ولی به این فکر ...

شما الان بهترین سن هستی قدر لحظه هات رو بدون ، مورد خوبی پیش اومد دست دست نکن

خدا کریمه
من و دوستم خیلی باهم صمیمی بودیم‌ وقتی  من ازدواج کردم اونم مث شما ناراحت شد میدونم از حسادت نی ...

نه اصلا حسادت نیس واقعا

امیدوارم ک همه دوستام خوشبخت شن

ولی دلم شکسته میگم کاش منم مث اونا یکیو داشتم همین

سخت بود ولی تونستم   
ما هم شش نفر دوست بوديم  خوب نيست اين حرف رو بزنم اما  من به گفته خود اونها از همشون از ...

خوش بحالت ک اینقد دلت صاف بوده و اعتقاد داشتی ک سریع حاجتتو گرفتی

منکه هر چقد خوندم فایده نداش نمیدونم چرا

ان شالله مرسی...

دعا کن واسم با دلت

سخت بود ولی تونستم   
کاش رد کردن یا نکردنشون دست من بود فقط دوستان ک متاهل میشن کلا فراموش میکنن ادمو نمیدونم چرا؟!

نگو اینو که دلم خونه😕

به امید روزهای بهتر روزای خوبی درراهه  مطمئنم
شما هم مث منی؟ لعنت ب هر چی انتظاره..

اره دیگه با این تفاوت که معلولم هستم همش میگن سنی نداری نداریی  نباید  بگم  ولی زیادم خواستگار نداشتم

به امید روزهای بهتر روزای خوبی درراهه  مطمئنم