2777
2789
عنوان

قرص خون تبریزیان در بارداری

13707 بازدید | 14 پست

من خودم دارم مصرف میکنم

کسی بوده خودش مصرف کرده باشه 

کلا از طب اسلامی کسی استفاده کرده تو بارداری ؟

تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊
یعنی قرص خون رو خودت قبول داری؟ تبریزیان اصلا طبابت بلده اصلا دانشگاه رفته چجوری کسی که پزشکی نخونده ...

اونایی که طب اسلامی رو قبول دارن لطفا کامنت بذارن با تشکر 😑

تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊

سلام گلم. ب منم گفت قرص خون رو تو بارداری بخور

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الانم فقط از داروهای ایشون استفاده میکنم

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
سلام گلم. ب منم گفت قرص خون رو تو بارداری بخور

شما خوردی؟

من قبل بارداری خوردم همه چیم خوب بود 

میخاستم ببینم تو دوران بارداریم به همون خوبی عمل میکنه 

تو تحصیل کرده ای دختر دانشگاه رفتی اخه این اقا هیچ چی نمیدونه دارو واسه کلیه واسه صفرا واسه سر واسه ...

ممنون از راهنماییتون عزیزم 

شما طب جدید استفاده کنید و امیدوارم هیچوقت مریض نشید 

من ایشونو قبول دارم چون محصولاتشون گیاهیه و درمان شدم پیششون 

مرسی از نگرانیتون

تو تحصیل کرده ای دختر دانشگاه رفتی اخه این اقا هیچ چی نمیدونه دارو واسه کلیه واسه صفرا واسه سر واسه ...

عزیزم هر کس عقیده ای داره و ربطی ب تحصیل و دانشگاه هم نداره.من تجربه هردو دکتر رو داشتم وقتی از ایشون جواب میگیرم چرا نباید ادامه بدم؟

[QUOTE=93125084]شما خوردی؟ من قبل بارداری خوردم همه چیم خوب بود  میخاستم ببینم تو دوران بارداریم به همون خوبی ...[/QUOTE من از سال95 کلا با داروهای ایشون زندگی میکنم و جواب هم گرفتم.

هنوز اقدام نکردم.داروهارو ک گرفتم گفت قرص خون رو تو بارداری بخور

[QUOTE=93125084]شما خوردی؟ من قبل بارداری خوردم همه چیم خوب بود  میخاستم ببینم تو دوران بارداری ...

اها درسته

منم یه دوره افسردگی داشتم

غلبه ی شدید سودا داشتم 

با داروهاشون خوب شدم خداروشکر 😊

اها درسته منم یه دوره افسردگی داشتم غلبه ی شدید سودا داشتم  با داروهاشون خوب شدم خداروشکر 😊

منم سودای شدیدم چیداد؟

چندوقت طول کشید سودا ازبدنت بیرون بره؟

اسهالم میشدی با داروهاش؟

شما کجا رفتین؟

منم سودای شدیدم چیداد؟ چندوقت طول کشید سودا ازبدنت بیرون بره؟ اسهالم میشدی با داروهاش؟ شما کجا رف ...

من شهرک راه اهنم یکی از شاگرداشون میومد اینجا

اره افتیمون خوردم با یه سری داروی دیگه 

شدیدا بیرون روی داشت ولی خب لازم بود برام

خیلی حالم خوب شد بعد اینکه دوره مصرفش تموم شد

کم کم سه ماه باید مصرف کنید تا شروع کنه به جواب دادن

من شهرک راه اهنم یکی از شاگرداشون میومد اینجا اره افتیمون خوردم با یه سری داروی دیگه  شدیدا ب ...

خود افطیمون دمنوشش یا قرص افطیمون؟

من مشهدم

کاشکی دقیق میگفتی چی داد تا بخرم بخورم

خود افطیمون دمنوشش یا قرص افطیمون؟ من مشهدم کاشکی دقیق میگفتی چی داد تا بخرم بخورم

عزیزم همینجوری نمیشه بخری 

یه فرم مزاج هست باید اونو پر کنی با توجه به اون براتون نسخه مینویسن

قرص افتیمون خوردم

ولی دارو زیاد داره باید اول چک بشید بعد مصرف کنید

قرص خون اسلامی معجزه است توی درمان بواسیر خونی کم خونی حتی هموفیلی و جلوگیری از سقط 

کلا واسه بیماری های خونی عاایه دخترخاله من همش بچه سقط میکرد توی بارداری از این قرص و طب اسلامی استفاده کرد خداروشکر بچش سالم بدنیا اومد

خداروشکر میکنم که بالخره طب اسلامی احیا داره میشه من از بچگی که زوایات رو میخوندم و طرز تهیه داروهاشو میخوندم بیخیال میشدم چون گیر اوردن مواد اولیش‌کار خیلی سختی بود ولی خدا یه ایت الله تبریزان طول عمر با عزت و شرف بده که این زحمت رو متقبل شدن

من حتی با طب اسلامی بچم رو واکسینه میکنم و دیگه این واکسنهایی که عامل کلی بیماری هستن و طب جدید از گفتنش ترس دارن استفاده نکردم

داروی امام کاظم فوق العاده است برای پیشگیری و درمان کلیه بیمازی های عفونی