2777
2789
عنوان

خانومایی که مشکل دندون دارن یه مژده دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 926 بازدید | 64 پست
من ک نفهمیدم چی هست این کارت

ببين كارتو ميبري دندونپزشكي از تعرفه هاي دندونپزشكي بيست تا پنجاه درصد بهتون تخفيف ميكنن خودش خيليه والاااا 

وخدا ودعای پدرو مادر برایم کافیست .  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوما من یه خبر خوش تر براتون دارم من دندونم باید ری اندو میشد (عصب کشی مجدد ) ولی هر جا میرفتم پیش بهترین دکترا یا میگفتن باید بکشی یا اینکه هزینه اش یه ملیون بود یکی از اشناها گفت برو دانشگاه دندونپزشکی دانشگاه تهران با 250 تومن درستش کرد حالا عکسشم به هر دکتر دندون پزشکی نشون میدادم هم دهنش وا میموند از کاره خوبش هم باور نمیکردن انقد ارزون باشه

شماره رو میدی؟

اره عزيزم ميدم حتمااا فقطط اگه ميخواي تو نوبت نندازه كارتو معرف داشته باشي سريع كارتت تا يه هفته برات ارسال ميشه بگو معرفت خانوم معصومه روحي 

مسئولش هم خانوم ابراهيمي ٠٩١٢٥٩٣٢٠٥٧

خانوما من یه خبر خوش تر براتون دارم من دندونم باید ری اندو میشد (عصب کشی مجدد ) ولی هر جا میرفتم پیش ...

اونجا هم من رفتم مواد پركردنش ٦ ماهه افتاده دوباره رفتم دوباره بايد هزينه ميكردم گفتم از اول يكار درست درمون كنم كه هرچندوقت يبار مجبور نشم دوباره هزينه كنم 

آیا از دندانهای خود رنج میبرید از کارت تخفیف آریا استفاده کنید

تو اين مملكت يه مو از خرس كردن غنيمته من كارشونو باتخفيفاشونو ديدم واقعااا عالي بود 

ایمپلنت 1300 ازاد؟؟!! منظورت کاشت دندون هست دیگه؟  من پرسیدم گفتن واحدی 3 تومن شما مطمئنی ایمپ ...

من ۱۷۰۰ هم دیدم اما کارشو ندیدم فقط دیدم سر در یه مطب اگهی چسبوندن😊

ایمپلنت ۱.۳۰۰ کجا زندگی میکنید پایه ش ۲۷۰۰ اون ۱۳۰۰ که شما میگی معلوم نیس چیه😐

ببين عالي بود من از مشترياشونم كه پرسوجو كردم بخداا همشون راضي بودن هم كيفيت هم اينكه كمتر ميدادن اخه هميشه زياد دادن دليل بركيفيت خيلي بالا تواين مملكت نيست كه 

ببين عالي بود من از مشترياشونم كه پرسوجو كردم بخداا همشون راضي بودن هم كيفيت هم اينكه كمتر ميدادن اخ ...

نه نیست اما من دندان پزشکمو ده ساله پیشش میرم کارش عالیه تو اصفهان جز بهتریناست و بهترین موادو استفاده میکنه مواد خوب گرونه دیگه خودمونیم دلار که ۴ تومن نیست این قیمت عجیبه 

میشه برای کار پیدا کردنم یه صلوات بفرستی😍
ببین اگه مفتکی میدن معلومه تبلیغ نیست اما اگه پول میگیرن بیخیال دخی الکی سیاهمون نکن

نميدونم نظر شماست عزيزم ولي برا من بيست تا پنجاه درصد كه خوب بود والااا كمكم كرد من غلط كنم اين سياهبازيارووو خواستم كمكي به خانوماي مشكلدار كرده باشم