2777
2789

شوهرم مثل عقرب فلجم کرده

۱۵ ساله متاهلم

منو از تهران آورد شهرستان

اعتماد بنفس رفت

شاغل بودم ۱۰ سال حقوقم رو گرفت بعدم دیدم ارزش نداره من جون میکنم عایدی ندارم خونه نشین شدم( لطفا نگید نمیدادی چون هم دست بزن داره هم  تهدید میکرد پاتو از خونه پدرت میبرم منم جرات و جسارت جدایی نداشتم و ندارم)

حتی طلاهامم فروخت الان صفر صفرم

الان افسردگی گرفتم حوصله هیچی ندارم

پول مشاورم ندارم حتی

بچه تهران ، خوشگل و خوش هیکل و قد بلند، لیسانسه شهید بهشتی ، مدرس ارشد زبان کانون زبان الان بخدا شدم یه زن افسرده بی جربزه خونه نشین، حتی دیگه نمیتونم سر کار برم ۳ ساله تدریس رو بوسیدم گذاشتم کنار. میبینم در ۴۰ سالگی حتی پس اندازی هم که زنان خانه دار دارن ندارم. 

حتی احترام هم هم ندارم. مدام فحاشی میکنه

اختلال خودشیفتگی شدید داره 

دو تا تاپیک قبلیم اوج فاجعه رو بخونید و نظر بدبد لطفا

چجور حال خرابم رو درست کنم.

احتمالا از شنبه برم باشگاه

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

کاش جدا بشی

خودت برا خودت برگردی کار کنی و خرج کنی

تو تاپیک قبلیت هم بودم

اتفاقا میبینم خانمی که همی چی تمومه این مشکلات براش پیش میاد بیشتر غصه میخورم چون انقدر زحمت کشیدی و حاصل زحماتت رو به باد داد

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ورزش رو جدی بگیرید 

ارتباط با ادما و دوستان سالم حتما بیارید تو زندگیتون

و سعی کنید تدریس رو مجدد شروع کنید ،از هر روشی که ممکنه ،خصوصی ،حضوری ،آنلاین....

بیشتر وارد اجتماع بشید و وقتی همسرتون حرفی میزنه که منفیه ،رو خودتون کار کنید که انگار حرفاش روتون اثر نداره ،انگار یه حباب محافظ کشیدید رو خودتون 

پس انداز شروع کنید برای خودتون 

از درون باید قوی بشید ،مطالعه حتی با پادکست ها ارتباط بگیرید 

تاپیکاتو خوندم والا از اول یه جوری رو دادی طرف سوارگردنت شده حالا الان یهویی میخوای پیادش کنی؟!! معلومه که نمیشه اشتباهاتت خیلی زیاد بوده 

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

چرا طلاق نمی گیری ؟ چرا زدت نرفتی شکایت پزشکی قانونی؟ چرا نمی بری بستریش کنی؟

بآور کن بعد از ۱۵ سال سخته

مخصوصا که پدرم هم پارسال فوت کردن

این شوهر من نامرده

حق و حقوقم رو نمیده

طلاق نمیده

قاضی هم شاید قبول نکنه به این راحتی

فقط خشمش زیادتر میشه

من خیلی خیلی ترسوام

میدونم زندگی بعد از طلاق خیلی سخته

ازدواج دخترم چه خواهد شد؟

شما دنبال در دل هستی. دنبال راه خل نیستی چون همه اش میگی این راه رو پول ندارم. اون راه رو توان نذل ...

💔😭

شما دنبال در دل هستی. دنبال راه خل نیستی چون همه اش میگی این راه رو پول ندارم. اون راه رو توان نذل ...

احتمالا حق با شماست

تاپیکاتو خوندم والا از اول یه جوری رو دادی طرف سوارگردنت شده حالا الان یهویی میخوای پیادش کنی؟!! معل ...

دقیییییییقا 

چه خاکی توی سرم کنم؟

شما همگی خواهر من

غیر از جدایی چه غلطی میتونم بکنم؟

بآور کن بعد از ۱۵ سال سختهمخصوصا که پدرم هم پارسال فوت کردناین شوهر من نامردهحق و حقوقم رو نمیدهطلاق ...

شوهرت نده قانون ازش می گیره هر کسی حقی داره اون روانی اگر می تونی مالی امکان داری جدا شو دخترت ببر فردا داماد بیاد این رفتار ببینه دخترت بد بخت می شه

بآور کن بعد از ۱۵ سال سختهمخصوصا که پدرم هم پارسال فوت کردناین شوهر من نامردهحق و حقوقم رو نمیدهطلاق ...

ارثیه پدری چیزی گیرت اومد بخوای زندگی شروع کنی یا ن اونم قراره شوهرت ازت بگیره؟

ارثیه پدری چیزی گیرت اومد بخوای زندگی شروع کنی یا ن اونم قراره شوهرت ازت بگیره؟

ما رسم نداریم تا مادر زنده اس حرفی بزنیم

اما اگه میداد اونم از چنگم در میاورد 

سودات رفته بالا درمانش کن تا فکرت بازبشه 

کم خونی احتمال زیاد درمانش کن حتماً 

الان فقط تمرکزت بذار رو سلامتیت