2777
2789

دوستان سلام خداقوت 

خانوما من سه هفته بود دندونام درد میکرد طوریکه شب از خواب بیدارم میکرد درعرض سه هفته دردکشیدن یه شیشه لیدوکایین رو رو دندونام خالی کردم که بتونم شب حداقل استراحت کنم تااینکه مادرم که فهمید گفت چرا از کارت تخفیف آریا استفاده نمیکنی بیست تا پنجاه درصد تخفیف میوفته تازه جراحا ومتخصصای دندونپزشکی رو دندونات مطمئن کار میکنن مادرم کار دندونای فامیلارو که دیده بود یکیشون به مادرم گفته بود. ازین موضوع تقریباا هشت ماه میگذره وخانواده ی من هممون رفتیم کارت تخفیف درمان آریارو درخواست دادیم البته چون معرفم داشتیم دیگه تو نوبت نیفتادیم سریع کارت برامون ارسال شد من همه دندونایی که خراب بودو درست کردم عصب کشی وپرکردن که همه جا ۷۰۰ تا ۷۵۰ هست باکارت ۴۹۰ دادم امپلنت که ۱/۳۰۰ بود ۸۶۰ برام حساب کردن حالااا ما کار دکتراشونو دیدیم از کاراشون هم قیمتا واقعااا راضی بودیم ازونجا که تاپیکای زیادی درمورد مشکل دندون وهزینه های بالاش اینجا فراوون دیدم حالااا خواستم بهتون اطلاع بدم که این چیز خوبیه من علی رغم بی اعتماد بودن همسرم رفتم کارتو گرفتم واستفاده که کردم همسرمم خودش وقتی تخفيفارو ديد كه واقعااا داره پول كمتر ميده ومطمئن شد خودشم كارت تخفيفو گرفت حالاا اين كارت ميتونه تا درصد قابل توجهي هزينه هاي دندونمونو سبك كنه واقعااا هزينه هاي دندونپزشكي سرسام آوره اميدوارم تونسته باشم با معرفي كردن اين كارت تخفيف حتي يكنفرو كاري براش انجام داده باشم خوشحال ميشم درضمن دوستان من شماره مسئولشو ميدم خودتون سوالاتونو بپرسين 

اگر تخفيفاي كارت تخفيف بهتون چربيد وراضي بوديد عوضش برام دعا كنيد همين برام يك دنيا ارزش داره . 

.

وخدا ودعای پدرو مادر برایم کافیست .  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خخخخخخخخ مثل این تبلیغای تلویزون گفتی چرا ، مامانم گفت چرا از کارت تخفیف آریا استفاده نمیکنی خخخخخ

جدي 😂😂😂اخه نوشتن با گفتن فرق ميكنه ديگه

وخدا ودعای پدرو مادر برایم کافیست .  

من ک نفهمیدم چی هست این کارت

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

ایمپلنت 1300 ازاد؟؟!! منظورت کاشت دندون هست دیگه؟ 

من پرسیدم گفتن واحدی 3 تومن شما مطمئنی ایمپلنت بود؟ 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
خخخخخخخخ مثل این تبلیغای تلویزون گفتی چرا ، مامانم گفت چرا از کارت تخفیف آریا استفاده نمیکنی خخخخخ

ما همیشه از کارت تخفیف آریا استفاده می کنیم شما چطوره؟☺☺😕😕😕😕

ک زخم هر شکست من حضور یک جوانه شد 😊🌱