2777
2789
عنوان

خانومایی که مشکل دندون دارن یه مژده دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 926 بازدید | 64 پست
بیمه رو هم‌قبول میکنن؟؟؟شماره رو بده

شما كارتو كه بهشون نشون بدي مشخصاتتو تو سيستم ثبت ميكنن هروقت بري هركاري انجام بدي تخفيف ميگيري معرفم داشته باشي تو نوبت نميري يه هفته كارتت ازسال ميشه بگو معرفم خانوم معصومه روحي 

مسئولش خانوم ابراهيمي ٠٩١٢٥٩٣٢٠٥٧

وخدا ودعای پدرو مادر برایم کافیست .  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایمپلنت 1300 ازاد؟؟!! منظورت کاشت دندون هست دیگه؟  من پرسیدم گفتن واحدی 3 تومن شما مطمئنی ایمپ ...

ببين ميخواي شماره رو بدم خودت سوالاتو بپرسي بگو معرفم معصومه روحي 

مسئولش هم خانوم ابراهيمي ٠٩١٢٥٩٣٢٠٥٧ 

قشنگ سوالاتو بپرس ازش

چنتا رو یجا درست میکنن ؟

یجا درست نمیکنن هر بار یه دندون اخه سرشون فوق العاده شلوغه بابای من سیگاری و عصبیه اصلا دندون مصنوعی لثه اش نگه نمیداشت رفت اونجا پنج سال پیش یه یه دست دندون کامل دو تومن بود بابام با چهارصد تومن یه دندونی براش درست کردن که داره باهاش تو فضاها سیر میکنه

من ۱۷۰۰ هم دیدم اما کارشو ندیدم فقط دیدم سر در یه مطب اگهی چسبوندن😊

بهتره خودتون سوالاتونو زنگ بزنید بپرسین ضرر که نداره والااا پول کم هم میخوایم بدیم بازم تردید میکنیم چرا 🙂

چه خوب 

ممنون که گفتی 

باید برای کارت پول پرداخت بشه؟از کجا تهیه کنیم

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.
چه خوب  ممنون که گفتی  باید برای کارت پول پرداخت بشه؟از کجا تهیه کنیم

برای یکسال ۱۸۰ میدی همه نو ع کار پزشکی داشته باشی پیش مجربترین دکترااا میری بهترین کیفیتو که واقعااا راضی هستی بیست تا پنجاه درصد تخفیف بهت میدن حالااا خدایی من رفتمو دیدم خواستم خانوماهم استفاده کنن 

چه خوب  ممنون که گفتی  باید برای کارت پول پرداخت بشه؟از کجا تهیه کنیم

عزیزم شماره مسئولشو میدم زنگ بزنید بگید معرفم معصومه روحیه کارتونو تو نوبت نمیندازه یه هفته ای ارسال میشه 

مسوولش خانوم ابراهیمی ۰۹۱۲۵۹۳۲۰۵۷ 

خودتون هرچی سوال دارین بپرسین 

عزیزم شماره مسئولشو میدم زنگ بزنید بگید معرفم معصومه روحیه کارتونو تو نوبت نمیندازه یه هفته ای ارسال ...

برای شهرستانی هام امکان پذیره؟مثل اهواز؟

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

عزیزم،من خیلی نیاز داشتم. امیدوارم استفاده کنم،من همه ی دندونای عقلم نیاز به جراحی داره،همچنین عصب کشی نیاز داره،و هزینه ها سر سام اور بود .امیدوارم بتونم استفاده کنم