دوستان سلام خداقوت
خانوما من سه هفته بود دندونام درد میکرد طوریکه شب از خواب بیدارم میکرد درعرض سه هفته دردکشیدن یه شیشه لیدوکایین رو رو دندونام خالی کردم که بتونم شب حداقل استراحت کنم تااینکه مادرم که فهمید گفت چرا از کارت تخفیف آریا استفاده نمیکنی بیست تا پنجاه درصد تخفیف میوفته تازه جراحا ومتخصصای دندونپزشکی رو دندونات مطمئن کار میکنن مادرم کار دندونای فامیلارو که دیده بود یکیشون به مادرم گفته بود. ازین موضوع تقریباا هشت ماه میگذره وخانواده ی من هممون رفتیم کارت تخفیف درمان آریارو درخواست دادیم البته چون معرفم داشتیم دیگه تو نوبت نیفتادیم سریع کارت برامون ارسال شد من همه دندونایی که خراب بودو درست کردم عصب کشی وپرکردن که همه جا ۷۰۰ تا ۷۵۰ هست باکارت ۴۹۰ دادم امپلنت که ۱/۳۰۰ بود ۸۶۰ برام حساب کردن حالااا ما کار دکتراشونو دیدیم از کاراشون هم قیمتا واقعااا راضی بودیم ازونجا که تاپیکای زیادی درمورد مشکل دندون وهزینه های بالاش اینجا فراوون دیدم حالااا خواستم بهتون اطلاع بدم که این چیز خوبیه من علی رغم بی اعتماد بودن همسرم رفتم کارتو گرفتم واستفاده که کردم همسرمم خودش وقتی تخفيفارو ديد كه واقعااا داره پول كمتر ميده ومطمئن شد خودشم كارت تخفيفو گرفت حالاا اين كارت ميتونه تا درصد قابل توجهي هزينه هاي دندونمونو سبك كنه واقعااا هزينه هاي دندونپزشكي سرسام آوره اميدوارم تونسته باشم با معرفي كردن اين كارت تخفيف حتي يكنفرو كاري براش انجام داده باشم خوشحال ميشم درضمن دوستان من شماره مسئولشو ميدم خودتون سوالاتونو بپرسين
اگر تخفيفاي كارت تخفيف بهتون چربيد وراضي بوديد عوضش برام دعا كنيد همين برام يك دنيا ارزش داره .
.