2777
2789
عنوان

بنظرم خیانته

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 41 پست
حتما واسش مهمه وبهش فکرمیکنه وگرنه چرا باید سراغش رو بگیره بهش گفتم انکار کرد بعدشم گفت من اشتباهی م ...

وای چرا انقدر راحت همه چیزو خراب میکنید

اشتباه اول سرک کشیدن توی حریم خصوصی همسر

اشتباه دوم گفتنش بهش و از بین بردن اعتماد دو طرفه

اشتباه سوم نسبت خیانت دادن و تلخ کردن زندگی

اینجوری رابطتونو خراب نکنید.

اللهم عجل لولیک الفرج♥️نذر ظهور صلوات🌹🌹🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این چه سوالیه

منظورم اینه تاحالا نشده بخوای خبر یه پسری غیر شوهرتو بگیری؟؟

چه اشکالی داره

بی خیال بخدا اگه شوهراتونو هر چند روز یبار ببینید تازه میفهمین که چقدر دوستش دارینو این مسائل چقدر پیش پا افتادست

وای چرا انقدر راحت همه چیزو خراب میکنید اشتباه اول سرک کشیدن توی حریم خصوصی همسر اشتباه دوم گفتنش ...

آخه این چندمین باره که خطا میکنه قبلا خیانت ازش دیدم به معنی واقعی ولی بخشیدمش این کار درسته خیانت نیست اما من ناراحت شدم خیلی

آخه این چندمین باره که خطا میکنه قبلا خیانت ازش دیدم به معنی واقعی ولی بخشیدمش این کار درسته خیانت ن ...

یعنی با کسی رابطه داشتن بعد از ازدواجتون؟

درسته کار من اشتباه بوده ولی هرزن دیگه ای هم بود ناراحت میشد

دقیقا منم یه روز حال تورو داشتم بدنم میلرزید از اضطراب ولی بهش نگفتم میدونی چرااا؟؟؟

چون روش باز میشه سری بعدی جلو روم خبرشو میگیره

سری بعدی پیشم یهش زنگ میزنه ووو الا آخر

مردا باید بترسن از اینکه لو برن پس سیاست داشته باش بترسونش از این موضوع

مثلا اگه من بودم نمیگفتم این چه پیامیه میگفتم واای فلانی گفت شوهرش فلان کارو کرده من بودم جرش میدادم تا بترسه حساب کار دستش بیاد

این حرف وباور غلطیه بعضیامیگن چرا سرک کشیدی به حریم خصوصی همسرت!!!!

مگه زن وشوهردوحریم شخصی جداازهمدیگه دارن که بایدازهم پنهانش کنن وهرغلطی توی اون حریم بکنن ودیگری حق ورودبه اون حریمونداره،برای چی؟پس چراازدواج کردن وشریک زندگی هم شدن؟شمامیدونیدشریک شدن یعنی چی؟توی ازدواج حریم خصوصی معنایی نداره 

آخه این چندمین باره که خطا میکنه قبلا خیانت ازش دیدم به معنی واقعی ولی بخشیدمش این کار درسته خیانت ن ...

میگم که مردا اگه نترسن تو روت خیانت میکنن

شاید راهکاره منم اشتباه باشه ولی میبینم که شوهرم با اینطور حرف زدن خودشو جمع میکنه

مثلا اگه خیانت ببینم ازش یه فیلم میذارم موضوعش خیانت باشه بعد شروع میکنم میگم اگه من بودم یه روز که مرده نبود تمام جهازمو برمیداشتم میرفتم سندخونه و ماشین پول و جک همه چیزارو میرفتم مهریمو میذاشتم اجرا پول میدادم چندنفر برن مث سگ بزننش فلان جاشو بترکونن تا بار آخرش باشه خیانت میکنه

آی میترسه حال میده

این حرف وباور غلطیه بعضیامیگن چرا سرک کشیدی به حریم خصوصی همسرت!!!! مگه زن وشوهردوحریم شخصی جداازهم ...

شریک زندگی هم شدن مالک زندگی هم که نشدن

مادر رو فرزند هم با اینکه بچه تو شکمه مادره ولی تو حریم خودشه

میگم که مردا اگه نترسن تو روت خیانت میکنن شاید راهکاره منم اشتباه باشه ولی میبینم که شوهرم با اینطو ...

منم قبلا اینجوری برخورد میکردم ولی بیفایدس من چندین باره که دیدم شوهرم داره میلغزه

منم قبلا اینجوری برخورد میکردم ولی بیفایدس من چندین باره که دیدم شوهرم داره میلغزه

خب اجرایی کن. مثلا برو خونه بابات مهریتو اجرا بذار ولی بگو طلاق هم نمیگیرم

بعد چند روز برو درخواست نفقه بده

گفتنی که همل تو نباشه ارزش نداره

این حرف وباور غلطیه بعضیامیگن چرا سرک کشیدی به حریم خصوصی همسرت!!!! مگه زن وشوهردوحریم شخصی جداازهم ...

یعنی شما مشکلی نداری همسرت گوشیتو برداره و چتاتو بخونه؟

بهتره کاری که دلمون نمیخوا  همسرمون انجام بده خودمونم انجام ندیم