2777
2789
عنوان

بنظرم خیانته

249 بازدید | 41 پست

شوهرم قبل ازدواجش بامن توی محیط کارش بایه دختر درارتباط بود علاقه وشروع رابطه ازسمت دختر بود و شوهرم برای سرگرمی باهاش چت میکرد البته اینجورکه فهمیدم

بعد که محل کارش عوض میشه بامن ازدواج میکنه والان ۷سال میگذره اما چندروز پیش از همکار سابق اش احوال اون دختره رو پرسیده ومن توی تلگرامش دیدم که همکارشم گفته ازدواج کرده واستعفا داده ورفته

کنجکاویه کنجکاوی، شما احوال همکار مردی ک باش صمیمی بودینو امکان نداره بپرسین ینی خودتون؟ ی درصد کنجکاویی

:/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب این کجاش خیانته

شاید قبلا به ازدواج با اون فکر میکرده حالا خواسته بدونه اون چیکار میکنه

خودتون پیش نیومده از دوستانتون سراغ خواستگارتونو بگیرید

اللهم عجل لولیک الفرج♥️نذر ظهور صلوات🌹🌹🌹
 کنجکاویه کنجکاوی، شما احوال همکار مردی ک باش صمیمی بودینو امکان نداره بپرسین ینی خودتون؟ ی د ...

درسته کنجکاوی بوده ولی این دختر یه همکار معمولی نبوده وقبلا باهم دوست بودن این منو اذیت میکنه

حتما واسش مهمه وبهش فکرمیکنه وگرنه چرا باید سراغش رو بگیره بهش گفتم انکار کرد بعدشم گفت من اشتباهی م ...

درست گفته کار بدی نکرده و تو کار اشتباهی کردی تو گوشی شوهرت و حرفای خصوصی بین دوستشو خوندی

چرا اینقدر تو گوشی هم سرک میکشین که اعصایتون خورد بشه نکن دختر خوب خب منم باشم خبرشو میگیرم دیگه

من اتفاقی توی تلگرامش دیدم اصلا دوس ندارم گوشیش رو چک کنم یعنی من الکی حساسم؟

یه خبرپرسیدن بود.ولی من بودم میزدم لهش میکردم😁چندروز پیش دخترعمه عشقش قبلیش دیدیم خونه فامیلامون اینقدرباهاش بدشدم ودعوا راه انداختم که نگو.بدبخت همش سرش زیربودا ولی من داغم تازه میشه🤦‍♀️

سکوت
درسته کنجکاوی بوده ولی این دختر یه همکار معمولی نبوده وقبلا باهم دوست بودن این منو اذیت میکنه

خب اگ همکار معمولی بود و کنجکاو بدن عحیب بود اینکه دوست بودن و کنجکاون ک طبیعیه بین ما دخترام ازین چیزا هست شما بعد ازدواجتون با دوستاتون سراغ بقیه رو نگرفتید ینی ؟ اینم مث هموناس بنظرم ما خیلی معنی دار با همه چی برخورد میکنیم اصن کاراشون بی منظور و از روی بی فکری هم میتونه باشه 

:/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور