2777
2789
عنوان

کسی دوس داره خاطره زایمان بذاره و بخونه بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 59 پست

شکر خدا میکنم که گل پسرمو دارم ،هر چند دیگه مزه آرامش زیر زبونم نیومد ،آرزوی یه ساعت بیرون رفتن و گردش مونده تو دل من و شوهرم ،هر چند هر روز باید منتظر یه اتفاق تلخ موند ،

هر چند خیلی وقتا ناشکری کردم 

ولی باز شکر میکنم که دارمش ،از چهره زیباش لذت میبرم ،

فداش بشم چند روز دیگه تولد 7سالگیشه،😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شکر خدا میکنم که گل پسرمو دارم ،هر چند دیگه مزه آرامش زیر زبونم نیومد ،آرزوی یه ساعت بیرون رفتن و گر ...

خدا برات حفظش کنه عزیزم

این طلب در تو گروگان خداست 🌼 زان که هر طالب به مطلوبی سزاست
برعکس من که واسه زایمان دومم ماما اصرار داشت برش نزنه، اخرشم خودبخود برش خورد که خیلی بد بود بنظرم&n ...

ما خیلی زایمان دوم بدون برش داشتیم,کاش واقعا بدون برش میشد اگر یه کم بیشتر تلاش میکرد میشد

ما خیلی زایمان دوم بدون برش داشتیم,کاش واقعا بدون برش میشد اگر یه کم بیشتر تلاش میکرد میشد

طفلک خیلی تلاش کرد ولی نشد

این طلب در تو گروگان خداست 🌼 زان که هر طالب به مطلوبی سزاست