2777
2789
عنوان

کسی دوس داره خاطره زایمان بذاره و بخونه بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 59 پست
من بارداری اولم تو 24سالگی بود ،هیچی از زایمان طبیعی نمیدونستم ،درواقع از شدت دردش ، میگفتم بد درد ...

خاطراتتو خوندم معلومه ک درد خیلی زیادی کشیدی اون قسمتش ک دست یکیو گرفته بودی دقیقا هم برای من تکرار شده بود دستشو گرفتم دستشو کشید لباسشو گرفتم از شدت درد لباسشو با دستاش ازاد کرد انگار حالا یه حیوون بهش دست زده کثافت یادم میاد دلم میگیره ازش.بگذریم خلاصه مال منم خیلی درد کشیدم ولی ب دردش می ارزید .

عزیزم ناراحت شدم واست چه بیماری داری انشالا شفا پیدا کنی

خواب دیدم برگشتی پاشدم صدقه دادم    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاطراتتو خوندم معلومه ک درد خیلی زیادی کشیدی اون قسمتش ک دست یکیو گرفته بودی دقیقا هم برای من تکرار ...

آبجی من طبیعی بود میگفت ماما مسن بود دستشو فشار دادم گفته فشار بده اشکال نداره میگفت دست ماما سرخ شده بود... تازه میگفت خون دو قطره ریخت رو صورت دکتر زن هیجی نگفت تازه پسرشم تا اومده بیرون  جیش کرده میگفت دکتره گفته ای جیشوک‌‌‌‌‌... با اینکه بیمارستان تامیین اجتماعی بوده

خاطراتتو خوندم معلومه ک درد خیلی زیادی کشیدی اون قسمتش ک دست یکیو گرفته بودی دقیقا هم برای من تکرار ...

قربان شما ،فداتتت،

من با شوهرم فامیلیم ،قبل ازدواجم تست زنتیک دادم ،ومشکلی نبود ،ولی پسر خوشکلم یه بیماری خیلی نادر داره ،به اسم فوکوزیدوزیس ،متاسفانه درمانم نداره ،

چجوریه بیمارستانش؟من سزارینم

بنظر من که خیلی خوب بود

رسیدگیشون عالی بود

بیمارستان خیلی تمیزی بود. هرکیم اومده بود راضی بود

من خیلی تحقیق کردم و خیلیم برتم سخت بود چون از هشت ماهگی باید اونجا چکاپ میشدم، واسه چکاپم 5 صبح باید میرفتم و تا 11 اینا طول میکشید ولی می ارزید 

این طلب در تو گروگان خداست 🌼 زان که هر طالب به مطلوبی سزاست
من ۲ تا زایمان داشتم,ولی میخام خاطره ای بگم, یه روز زنگ در زایشگاه رو زدن,رفتم با کردم گفتم کیههه?ی ...

برعکس من که واسه زایمان دومم ماما اصرار داشت برش نزنه، اخرشم خودبخود برش خورد که خیلی بد بود بنظرم 

واقعا هم رفتار ماما ها خیلی تاثیر داره. من سر زایمان دومم انقدررررررر جیغ کشیدم بعد زایمانم خیلی خجالت کشیدم بیچاره ها فک کنم تا یه هفته سردرد داشتن

پای دکتر هم که کنارم وایساده بود کلی فشار دادم

ولی بیچاره ها هیچی نگفتن

بعدش میخاستم ازشون حلالیت بطلبم ک نشد

واقعا هم رفتار ماما ها خیلی تاثیر داره. من سر زایمان دومم انقدررررررر جیغ کشیدم بعد زایمانم خیلی خجا ...

من که هیچی نگفتم ،شاید دوتا جیغ ،

بهم گفت خیلی خوب بودی ،

گفت ورزشکاری ،گفتم بله قبلا ،

گفت اگه بدن ورزیدت نبود شاید خیلی سخت تر میشد زایمانت

من که هیچی نگفتم ،شاید دوتا جیغ ، بهم گفت خیلی خوب بودی ، گفت ورزشکاری ،گفتم بله قبلا ، گفت اگه ب ...

وای من خیلی جیغ زدم، 😭😭😭😭

خیلی درد داشت

دلم میخواست زور بزنم بیاد بیرون، اونا میگفتن انقد محکم زور نزن دهانه رحمت پاره میشه