2777
2789
عنوان

داستان واقعی جن😵😵

| مشاهده متن کامل بحث + 4282 بازدید | 121 پست

الان هوا روشنه ، کیف نمیده😩

ما ابد در پیش داریم...💜                                                  راه خوشبختی هر کسی از مسیری خاص میگذره ، این راه برای همه یکسان نیست ، دنبال راه خوشبختی خودت باش💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها ما تو روستا زندگی میکنیم و اطرافمون بیابون هس خییلی..یبار ی پیرزن از همسایه های مادربزرگم ک دوستن و میان پیش هم تعریف میکرد

از آسمان فراریم و حس میکنم شبی ببلعد آخرش مرا میان لایه ی ازون...گذشتیم باهم از نگاه بی فروغ هم به سایه های یک پاساژ به سایه های یک مزون ...دلار تاخت میزند و شیخ تار میزند شراب را سبو سبو و نفت را گالن گالن✍🏻
الان هوا روشنه ، کیف نمیده😩

در تراس داره جرو جر میکنه🤯🤯🤯

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐
شب تاپیک بزن  الان هیچکی نه حال داره نه میترسه

من نمیخوام بترسم😨😨😨

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐
نترس شب ک بشه تنها باشی همه این تاپیک رژه میزه جلو چشات اون موقع انقددد کیف میدها😂😂😂

نه با داستان ترسناک نمیترسم اصن ، فقط فیلم😨

ما ابد در پیش داریم...💜                                                  راه خوشبختی هر کسی از مسیری خاص میگذره ، این راه برای همه یکسان نیست ، دنبال راه خوشبختی خودت باش💜

ی روز ی گربه صورتش خونی بود تو خونش میاد و این پیر زنه میاد صورتشو میشوره با بتادین و باند پیچی میکنه...

بعد اون روز خانمه میگه خونم همیشه تمیز بود و وسایل خونم مرتب و بجا

از آسمان فراریم و حس میکنم شبی ببلعد آخرش مرا میان لایه ی ازون...گذشتیم باهم از نگاه بی فروغ هم به سایه های یک پاساژ به سایه های یک مزون ...دلار تاخت میزند و شیخ تار میزند شراب را سبو سبو و نفت را گالن گالن✍🏻
در تراس داره جرو جر میکنه🤯🤯🤯

باده حتما  

باده حتما    

اره خووو😂😂😂