2777
2789
عنوان

داستان واقعی جن😵😵

| مشاهده متن کامل بحث + 4282 بازدید | 121 پست
تو زیر پتو قایم شو 😀😀 ما مراقبتیم 😁😁😁

زیر پتو نمیتونن منو بگیرن دیگه اره؟؟😨😨😂😂

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیر پتو نمیتونن منو بگیرن دیگه اره؟؟😨😨😂😂

من اربچگی تاحالافکرم اینه

نمیزاشم شصت وام بمونه بیرون فقط کلم که اینوراونوروببینم

ه محیط مسلط باشم

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
من اربچگی تاحالافکرم اینه نمیزاشم شصت وام بمونه بیرون فقط کلم که اینوراونوروببینم ه محیط مسلط باشم

اره منم😂😂

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐
من اربچگی تاحالافکرم اینه نمیزاشم شصت وام بمونه بیرون فقط کلم که اینوراونوروببینم ه محیط مسلط باشم

من پام بیرون نبود از پتو خوااابم نمیبرد اصلا

عادتم بود همیشه تا قبل دیدن کانجورینگ ۱

اونو ک دیدم هیچوقت پامو نمیذارم بیرون

گاهی خودمو لعنت میکنم چرا دیدمش😂😑

سلام (-:
نه نمیتونم  من همچین احساسی دارم 😂😂 وقتی شبا صدا میاد میرم زیر پتو و احساس امنیت میکنم🤣

تو خارج بچه ها ک صدا میشنون میرن دنبالش ما ایرانیای گنده میریم زیر پتو قایم میشیم😂😂😂

اون تو فیلماس باور نکن😁😁😁

😀😀

استاتر جون خیلی ترسیدیم واقعا 

الان دارم میلرزم😂😂😂

جن ها هست ولی سمت آدم نمیان چون اجازه ندارن نزدیک انسان بشن

مگه این که یه نفر مدام دنبال جن باشه

جن ها تو بیابون و کوه هایی که انسان ها به آن رفت آمد ندارن زندگی میکنن

والسلام

😉

خدایا قسمت میدم به زینبت امسال کمک کن خونه بخریم😢‌