سلام، من تو هفته بیست و پنج صبح بیدار شدم دیدم تکون نمیخوره رفتم سونو گفتن ایست قلبی کرده، همه آزمایش ها سونو ها عالی بود. سل فری هم داده بودم. آسپرین میخوردم. انوکسپارین میزدم، دارم دیوونه میشم. دلیلش چی بود اخه؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزيزم خيلي ناراحت شدم 😔 انشالله خدا بهت ارامش بده نميتونم بگم قسمت نبوده چون ما مادريم نميتونيم قبول كنيم اين قضيه رو ولي مطمئنن خدا يكي بهتر شو واست گذاشته و كم كم مياد تو بغلت عزيزم
خوبه دلیلش و فهمیدی، منم دارم دیوونه میشم که چی شد اخه. بعد هفت سال نازایی. ای وی اف. خدیا دیگه نمیت ...
خدا بهت صبر بده و دلت رو آروم کنه..خواهر منم بعد از چند سال نازایی سقط کرد ولی بعد از شش ماه پیشگیری دوباره اقدام کرد و خیلی زود حامله شد و خدا یه دختر خوشگل بهش داد اولی پسر بود که سقط شد
عزیزم خواست خدابوده....خودتو بسپر ب دستش فکر نکن برگرد ب زندگی قبلی ایشاا...ب زودی ی نی نی خوشگل میا ...
دلم میخاد برگردم. ولی چجوری اخه، شش ماهه شب و روز با فکرش دارم زندگی میکنم، لباس عید و تولد یکسالگیش و انتخاب کردم ولی نشد حتی بچینم تو کمدش، لالایی شب هاش و حفظ کرده بودم. خدایا شکرت