2777
2789
عنوان

کسی تو هفته های بالای بیست بچه شو از دست داده؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1123 بازدید | 78 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز مامان قربون اون قلب کوچولوت چی شدی اخه

وای نگو توروخدا آتیش گرفتم مطمینی حالاااااااااااااااااااااا یا جای خوبی نرفتی 

وای عزیزم‌ انشالله سال بعد این موقع نی نی خوشگلت بغلت باشه😔😔

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
یه هفته س که زایمان کردم. هنوز گیجم،  میخام بدونم چرا اخه

متاسفم عزیزم ....خیلی درد بدیه خودم باردارم مبتونم درکت کنم چقد سخته برات این قضیحه

موهای سفیدی ک هی داره رو سرمون زیاد میشه...ارث بابامون نیست!!!‌حرف های نزده تو دلمونه.
نه هیچی،  دکتر سونو گفت حیف شد همه چیزش خوبه

من خودم تو هفته ۹ یه سقط داشتم بهم دکتر گفت مشکل قلبی داشته 

خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤

قسمت نبوده گلم ناراحت شدم منم 6سال پیش توهفته 26دوقلوهای دختروپسرمو ازدست دادم بخاطر رحم دوشاخم که فضای کمی داشت  رحمم دوقلوهام تورحمم دچار کمبود جاشدن وجایی برای رشد نداشتن به یکباره به خونریزی افتادم وازدستشون دادم خیلی غصه خوردم تا اینکه شش ماه بعداین اتفاق مجددا باردارشدم رفتم دکتر باهیستروسکوپی دکتر فرم رحممو درست کرد والان پسرم 4سالشه حتما بروپیش یه دکترخوب وتحت نظرباش انشاالله بزودی دامنت سبزشه

متاسفم عزیزم ....خیلی درد بدیه خودم باردارم مبتونم درکت کنم چقد سخته برات این قضیحه

عزیزم تو که بارداری همچین تاپیکهایی نیا خیلی روی روحیه اثر میذاره . من باردار بودم میرفتم مطب دکتر مورد سقطی میدیم اونجا تا دو هفته ذهنم درگیر بود .