2777
2789
عنوان

شما هم خودتون ومیبینید بقیه دخترارو میبینید....همسرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم باور کن مردا از قیافه ی بی بی فیس و طبیعی خیلی بیشتر خوششون میاد تا جینگول فینگول و عملی...بهت ...

شوهر منم همیشه میگه ساده باش بزک نکن  ابرو نمیگیرم مو رنگ نمیکنم اصلا بدش نمیاد خودش میگه اینجوری بهتری. 

موهاشو اگه بهش بیاد چتری بزنه خیلی ناز میشه. کلا من چتری دوست دارم ولی باید به طرف بیاد.  

خب به خودت برس. وزنتو بیار پایین. ارایش کن. رو مد لباس بپوش که از اونا عقب نمونی!!!!

هر کس زِخزانه برد چیزی،گفتند مبر که این گناه است،تعقیب نموده و گرفتند!دزد نگرفته پادشاه است.....
اره شوهر منم از رنگ مو و‌ارایش غلیظ و‌ابروهای باریک و کوتاه متنفره

ابرو گرفتنو رنگ مو و اینجور صافو صوف کردنا حقیقتا دل منو زده. دوست دارم چهره طبیعی خودمو داشته باشم ولی ترو تمیز.