بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم باور کن مردا از قیافه ی بی بی فیس و طبیعی خیلی بیشتر خوششون میاد تا جینگول فینگول و عملی...بهت قول میدم...تو فقط سعی کن خانوم باشی وتمیز و مرتب با مدل موهای ساده ولی مرتب ....همون دم اسبی تو مرتب و حرفه ای یاد بگیر یا اینکه جلوشو اگه بهت میاد یکم کوتاه کن فرق کن با کج بزن .سشوار بده جلو موتو که حالت بگیره و یه خورده تافت بزن ....عطر همیشه استفاده کن...لباساتو همینکه بوگرفت عوض کن...ناخنان رومرتب نگه دار..نه از دومتری ها...با یه لاک ساده و ملیح....یه ارایش ملایم هم داشته باش...البته لازم نیست همیشه ارایش داشته باشی..ماسک بزن به دوستت که شاداب بمونه...همیشه با دستکش کار کن و قبل خواب حتما نرم کننده به دستات و پاهات بزن...بازم اگه یادم اومد میگم
پس منو چی میگی... جز جشن ازدواجم هیچوقت آرایشگاه نرفتمو نمیرم تا حالا یکبارم نشده برم ارایشگاه واسه گرفتن ابرو یا رنگ مو... ابروهامو نمیگیرم موهامم رنگ نمیکنم. فقط ارایش ساده... تنها برناممم اینه که یکم بچم بزرگتر شد شکممو آبدو کنم... لمینت دندان و عمل بینی هم انجام بدم. کلی برنامه واسه عمل دارم