2777
2789
عنوان

شما هم خودتون ومیبینید بقیه دخترارو میبینید....همسرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 45 پست
خدا ازشون نگذره با اون تیپا و صورتای عملی و خیلی چیزایی که روم نمیشه بگم میریزن بیرون فکر و ذهن مردا ...

اره واقعا همه کمر باریک با سن بزرگ وسینه بزرگ والا منکه زنم نگاه میکنم همش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باسگاه نمیزاره برم میگه توخونه ورزش کن منم تو خونه نمژتونم سه روز یه هفته گرم میگیرم باز بیخیال میشم

شبا موقع خواب یه ته استکان سرکه سیب +بقیه ش آب بخور چربی سوزیت میر ه بالا ، برنجم کم کن

باسگاه نمیزاره برم میگه توخونه ورزش کن منم تو خونه نمژتونم سه روز یه هفته گرم میگیرم باز بیخیال میشم

چرا؟

‌شوهرت چه گیریه پس اینقدر بخور چاق شی راضی شی بری  

موهای سفیدی ک هی داره رو سرمون زیاد میشه...ارث بابامون نیست!!!‌حرف های نزده تو دلمونه.

عزیزم باور کن مردا از قیافه ی بی بی فیس و طبیعی خیلی بیشتر خوششون میاد تا جینگول فینگول و عملی...بهت قول میدم...تو فقط سعی کن خانوم باشی و‌تمیز و مرتب با مدل موهای ساده ولی مرتب ....همون دم اسبی تو مرتب و حرفه ای یاد بگیر یا اینکه جلوشو اگه بهت میاد یکم کوتاه کن فرق کن با کج بزن .سشوار بده جلو موتو که حالت بگیره و یه خورده تافت بزن ....عطر همیشه استفاده کن...لباساتو همینکه بو‌گرفت عوض کن...ناخنان رو‌مرتب نگه دار..نه از دومتری ها...با یه لاک ساده و ملیح....یه ارایش ملایم هم داشته باش...البته لازم نیست همیشه ارایش داشته باشی..ماسک بزن به دوستت که شاداب بمونه...همیشه با دستکش کار کن و قبل خواب حتما نرم کننده به دستات و پاهات بزن...بازم اگه یادم اومد میگم

میشه این پیچ ها که میگین را معرفی کنید؟ 

من والا خودم ندارم اصلا ولی خب تو گوشی دوستام زیاد دیدم 

ولی چندتا کانال مرتبط به خیاطی دارم از لباسای اونا ایده میگیرم واسه خودم لباس میدوزم 

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
خدا ازشون نگذره با اون تیپا و صورتای عملی و خیلی چیزایی که روم نمیشه بگم میریزن بیرون فکر و ذهن مردا ...

چه ربطی داره عزیزم مرد باید خودش درست باشه پس مردهای خارجی کلا فکرسون درگیره

پس منو چی میگی... جز جشن ازدواجم هیچوقت آرایشگاه نرفتمو نمیرم تا حالا یکبارم نشده برم ارایشگاه واسه گرفتن ابرو یا رنگ مو... ابروهامو نمیگیرم موهامم رنگ نمیکنم. فقط ارایش ساده...  تنها برناممم اینه که یکم بچم بزرگتر شد شکممو آبدو کنم... لمینت دندان و عمل بینی هم انجام بدم. کلی برنامه واسه عمل دارم