2777
2789

یه هفته که پسرم بستری بود دکتر گفت نزدیک یک هفته هم قراره بستری باشه از داروهایی که میدادن قایمکی عکس گرفتم رفتم طب سنتی دارویی داد که تداخل نکنه با داروهای شیمیایی استفاده کردم از شیرم بهش رسید چند روز بعدش همش درصد عفونتش اومد پایین تا کامل خوب شد زردیشم با حجامت خوب شد بیمارستان بچمو سوراخ سوراخ کردن آخرش طب سنتی به دادم رسید 

خدایااااااااا شکرت که بهم امیرحسین دادی       

خودمم تا سه ماه خونریزیم قطع نمیشد دکتر رفتم مامارفتم گفتن نمیتونیم کاری کنیم بد بخیه زدن بیا ترمیم تا خونریزیت قطع بشه رفتم طب سنتی یه قرص و چند تا توصیه خونریزیم قطع شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه هفته که پسرم بستری بود دکتر گفت نزدیک یک هفته هم قراره بستری باشه از داروهایی که میدادن قایمکی عک ...

من فردا ميبرمش حجامت پسرم ٨ روزشه

اتفاقا اسمشم اميرحسينه 😍

زرديش رو ١٢ عه ميترسم بره بالاتر 

با فكـرت رو لبٰــام يِ لَبخَنــ☺️ــد ميـاد ...  ❣️
من فردا ميبرمش حجامت پسرم ٨ روزشه اتفاقا اسمشم اميرحسينه 😍 زرديش رو ١٢ عه ميترسم بره بالاتر 

اگه امکانش هست ختنه کنید پسرتونو

خون از بدنش خارج میشه و باعث دفع زردی میشه

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
حجامت و پزشکا رد می کنن من سه روز دستگاه آوردم قطره بیلی ناستر دادم ترنجبین دادم شیر خشک دادم او ...

قطره رو دادم

شير خشتم ميدادم

ترنجبينم خودم ميخوردم ولي ١٢ مونده 

با فكـرت رو لبٰــام يِ لَبخَنــ☺️ــد ميـاد ...  ❣️
من فردا ميبرمش حجامت پسرم ٨ روزشه اتفاقا اسمشم اميرحسينه 😍 زرديش رو ١٢ عه ميترسم بره بالاتر 

ای جانم خداحفظش کنه قدمش خیرباشه عزیزم انقدر دلم نوزادمیخواد😍😍😍اصلا درد نداره یه خراش کوچیکه من دادم بغل مامانم ولی اصلا گریه نکرده بود میگن زردی باعث میشه احساس دردنمیکنن بخاطرهمین راحته.انشاالله زود رفع میشه