2777
2789
عنوان

شوهرم میگه یه روزدرمیون باید بیای خونه پدرم

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 57 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخ اخ مث پدر شوهر خواهرم یعنی تو عمرم همچین چیزی ندیدم دست همه مادر شوهرا رو از پشت بسته

آدم ازشون چندشش میشه بخدا

آبروی هرچی مرده بردن خاک برسرشون

برای اینکه منم نی نی دار بشم دعا کنید. خدا حاجت قلبی همتون رو بده
بدبختی اینکه ماددشوهرمم دوست داره برم اونجا میریمم همش ب شوهرم میرسه 

مادر شوهر منم پسرشو خیلی میخواد همین یکیه الان با منم خوبه نمیدونم شاید اون موقع فکر میکرد پسرشو ازش دور میکنم ولی من همیشه به شوهرم گفتم بهشون سر بزن کاری دارن انجام بده 

اینطوری هم خوب نیست عزیزم بالاخره صله ی رحم واجبه دوما خانواده همسرت دیگه خانواده خودتم هستن.. هفته ...

ببین درسته ولی نه کسی که من۳سال تموم هر روز خدا از دست مادرشوهر اشک ریختم هر وقت کادو روز مادر براش بردم بازش نکرد نگاش کنه یا اینکه بگه ممنون بعدشم همه ی هدیه ای هایی که براش میبرم میده به کسای دیگه

مادرشوهری که یکبار زنگ نمیزنه ببینه پسرش زنده هس یا نه هر وقت رفتم خونش خدا سرشاهده دلمو شکسته با اشک برگشتم منم غرور دارم چرا باید به خانواده من الکی فحش بده ؟؟؟

بخاطر این چیزاس که نمیرم

مادرم شماره نظام مهندسی ندارد ولی از من ویرانه با حرف هایش یک آدم نو میساز
بدبختی اینکه ماددشوهرمم دوست داره برم اونجا میریمم همش ب شوهرم میرسه 

مادرشوهرمنم همینطوره...خیلی خوبه که اینطوری منم از خدامه..خالم یکبار ماه رمضون ررفتن افطارخونه مادرشوهرش خودشونم سبزی خریدن بردن دیدن مادرشوهره هیچی درست نکرده پنیرسبزی ک خودشون اورده بودنو نشستن خوردن..با اینکه مادرشوهرش میدونست ایناشب مهمونشن😕

خدایاشکر
آدم ازشون چندشش میشه بخدا آبروی هرچی مرده بردن خاک برسرشون

خدا رو شکر الان کنارشون نیست چند روز پیش خواهرم حامله رفته بود خونشون یه شهر دگست برگشتنی کرایه ماشین حساب کرده بود خواهرم به راننده گفته بود ببرم خونه اونم برده بود 5هزار اضافه گرفته بود خواهر ساده منم به پدر شوهرش گفته بود از راه دور یه فتنه ای درست کرد زنگ که زندگی کن نیستی 

مادرشوهرمنم همینطوره...خیلی خوبه که اینطوری منم از خدامه..خالم یکبار ماه رمضون ررفتن افطارخونه مادرش ...

خب اخه من زیاد دوس ندارم برم مادرشوهرمم خوبه ادم بدجنسی نیس نیش کنایه زیاد میزنه ولی بازم خوبه اما خب رفت امدم حدی داره من گاهیی حالم بد یا سریال مورد علاقم نشون میده دوس دارم دراز بکشم جلو تلوزیون فیلم ببینم مجبورم برم اونجا خشک و رسمی بشینم

ببین درسته ولی نه کسی که من۳سال تموم هر روز خدا از دست مادرشوهر اشک ریختم هر وقت کادو روز مادر براش ...

اهان درسته پس شرایطت اینطوری ایجاب میکنه 

مادری که مادری نکنه برای پسرش پس مادرشوهر حساب نمیشه...اون موقع باخودم فکر کردم ینی دلتنگ پسر و عروسش نمیشه...با این توصیفی که کردی عزیزم خداهدایتشون کنه وبه شماهم صبربده..😞دوربودنتون ازهم بیشتر به صلاحتونه احتراما بیشترحفظ میشه

خدایاشکر
خب اخه من زیاد دوس ندارم برم مادرشوهرمم خوبه ادم بدجنسی نیس نیش کنایه زیاد میزنه ولی بازم خوبه اما خ ...

نمیتونی باهاشون راحت تر باشی عزیزم؟مثلا وقتی خسته شدی بگی مامان با اجازتون یکم برم تو اتاق دراز بکشم کمرم درد میکنه..اینطوری که خیلی سخته همش بخوای معذب باشی و رو دروایستی داشته باشی

خدایاشکر
خدا رو شکر الان کنارشون نیست چند روز پیش خواهرم حامله رفته بود خونشون یه شهر دگست برگشتنی کرایه ماشی ...

😨😨😨

برن گمشن

پدرشوهر من فقط پول از ما بکنه خیر نبینه ایشالا

ازش متنفرم

برای اینکه منم نی نی دار بشم دعا کنید. خدا حاجت قلبی همتون رو بده
نمیتونی باهاشون راحت تر باشی عزیزم؟مثلا وقتی خسته شدی بگی مامان با اجازتون یکم برم تو اتاق دراز بکشم ...

‌ن مادرشوهرم عمم هست ولی من نمیتونی هرجایی راحت باشم الانم ک یکسال ازدواج کردم خونمم مامانم واسه خیلی چیزا خجالت میکشم تا چ برسه خونه مادرشوهرم اصلا بحث دراز کشیدنم ایناهم نیست من دوست دارم خونه خودم راحت باشم با لباس راحت باید برم اونجا با مانتو شلوار بشینم بخدا خیلی سخته