عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب عزیز دلم ابتطور که نمیشه خیلیم کوچولوعه نمیتونه بره یکی دیگه بخره؟؟بعد ببین حالا نمیدونم قیمت اینایی که زیر بغل میذارن چنده ولی ۶ ماه پیش از اون مدلایی که میگیرن جلوی پیشونی فکر کنم اسمشون لیزری هست دختر خاله م خریده بود ۳۰۰ پرس و جو هم کرده بود گفته بودن خوبه و خودش هم الان خیلی راضیه از اینا بخر راحت تره بچه هم اذیت نمیشه اصلا
از این تب سنج چسبیا بگیر کار باهاشون خیلی راحته. بعیده با ۴ ساعت ی بار استا دادن تب داشته باشه مگر اینکه دزشو کم میدی. لبتو بذار رو پیشونیش ببین داغه؟ خنک بپوشونش پتو روش نده، دست بذار شکمش ببین داغه؟ و در کل اگر حس کردی تب داره ببرش دسشویی پاشو چند دقیقه تو آب ملول رو به خنک نگه دار قشنگگ دمای بدن بچت میاد پایین
لبخند بزن، گاه قوسی کوچک میتواند معماری بنایی را نجات دهد..
ببین حتما تب سنج نواری بگیر (فک کنم دونه ای مثلا بیست تومنه) خیلی هم خوبه میذاریش رو پیشونی بچه فورا رنگش تغییر میکنه و تبو نشون میده. میتونی هم دو سمتش یکم چسب نواری بچسبونی که بچسبه به پیشونی بچه ت
لبخند بزن، گاه قوسی کوچک میتواند معماری بنایی را نجات دهد..
ولی باید چند دقیقه نگه داری تا عددش ثابت بشه بعضی وقتا یکم بیشتر طول میکشه تا بوق بزنه ولی منم کاش اون موقع یکی بهممیکفت یکم بیشتر هزینه کنم چقدر خودم بدبختی کشیدم و چقدر بچه هام جیغ و داد کردن تو خواب و بیداری تا من تبشون رو بگیرم آدم یبار میخره و کلی استفاده میکنه اونم به راحت ترین روش ممکن.لباس کم بپوشون ولی بدون تب سنج خطرناکه