2777
2789
عنوان

مادرشوهرمو ب چشم هوو میبینم

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حداقل انقدی خوب هستی که نیای الکی بگی مادرشوهرم مادرفولادزرس ازش بدم میاد در مورد اونم خودتو قانع کن که مادرشه یه عمری براش زحمت کشده تو شکمش بزرگش کرده از شیر خودش تغذیش کرده وچه فداکاری های دیگه ای.. واگه مشکلت حاده پیش مشاور برو

این منم🌹    اینم منم🌵     فقط بستگی داره تو کی باشی...😊

اینی که حسودی میکنی بخاطر اینه که خودتو دست کم میگیری.شاید تو ناخودآگاهت فکر میکنی به اندازه مادرشوهرت شایستگی نداری، یا مثلا شوهرت ممکنه مادرشو بیشتر از زنش دوس داشته باشه

وگرنه دلیل دیگه ای نداره.باید خیلی خوشحال باشی که شوهرت محبت واقعی دریافت میکنه از مادرش.این هم خیلی در آینده به دردت میخوره

وا😑خواهرمن36سالشه4تاپسرداره کوچیکه 17سالشه .بزرگه 21سالشه زن داره اگه ببینی چجوری بغل مامانشون میرن بوس وماچ میکنن همدیگرو.شمااگهاینارومیدی چیکارمیکردی 😆

حرفی که توی عصبانیت زده میشه  توآرامش بهش فکرشده  پس ساده ازش نگذر😔        

به روانشناس مراجعه کن تا با روش های خودش به تو بفهمونه اگر تو زنشی و چند ساله بهش رسیدی و انقدر حس مالکیت داری ...

اون‌مادرشه و ۹ ماه شوهر تورو تو خودش نگه داشته و بزرگش کرده پس اینهمه حساسیت نداره ... که سر کارهای عادی روزمره و بوسیدن و حرف زدن بخوای دق کنی ...

جدی گفتم حتما برو پیش روانشناس

خوش به حالت که مادر شوهرت   شوهرت از بچه های دیگه اش بیشتر دوست داره!!!!

من خسته شدم از اینکه مادرشوهرم  هر جا می تونه از حق شوهرم می زنه تا به بچه های دیگه اش بده!!!   برای مهمونی هاش اولویتش اینه که بچه های دیگه اش حتما باشن اونا اگه نباشن مهمونی عقب میافته ولی اگه شوهرم نباشه من باید تنها برم مهمونیشون!!!!!!!

همش می خواد صداش کنه اشتباهی اسم اون پسرش میگه!!!   تو دعواها طرفداری اون بچه هاش می کنه!!!

شوهرم یه بار می گفت نه مادرم به حقم بوده نه پدرم!!!!

یه بار که با خانواده اش بحثش شده بود با گریه بهم گفت نمی دونی یه مرد تنها بودن چقدر سخته!!!!

انقدر تو بدهی ها و سختی هامون پشتمون خالی کردن!!!   بدترین حرف ها رو همین خانواده اش بهش زدن!!!!

من از خدام بود خانواده اش انقدر دوستش داشتن و هواش داشتن که دل شوهرم قرص بود  می دونست یه تکیه گاه محکم داره!!!!

آدم کنار میاد  کنار میاد  کنار میاد  تا یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد از همون کنار می زاره می ره!!

دقیقا درکت میکنم! 

این احساس ماله اینکه هر زنی دوست داره تنها زنه مورد علاقه ی شوهرش باشه! 

سعی کن کمتر حساس باشی بیتفاوت باش به شوخرتم بگو چیزی هوس کرد به خودت بگه ن به مادرش 

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍

شوهرم ازرفتارها و طرز نگاه کردنم متوجه میشه ک دارم حرص میخورم وقتی بامامانش صحبت میکنه و وقتی میایم خونه میگه توبامادرمن مشکل داری مادرمن اگ دستشو عسل کنه بزاره دهنت تو سیرمونی نداری

بنظرتون باهاش صحبت کنم بهش بگم اینجوری شدم؟

بچه ها من خودم میدونم ک مادرشه و براش زحمت کشیده ولی نمیدونم چرانمیتونم خودمو کنترل کنم  اخه چ ...

می دونی زیادی وابسته به شوهرت نباش!!!   تا نشه همه دنیات!!!   تا اگه کسی باهاش دست و رو بوسی کرد حس کنی دنیات داره از دستت می ره!!!!

برای خودت آرزوها و هدف هایی غیر از شوهرت در نظر بگیر!!!  

آدم کنار میاد  کنار میاد  کنار میاد  تا یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد از همون کنار می زاره می ره!!

یه زنی افسرده می ره پیش مشاور و می گه من از شوهرم پرسیدم اگه یه روز من و مادرت تو دریا در حال غرق شدن بودیم و تو فقط می تونستی یکی نجات بدی چی کار می کردی؟  کدوم نجات می دادی؟   شوهرم جواب داد مادرمو !!

زن که از این حرف خیلی شکسته و ناراحت شده بود از مشاور پرسید حالا من باید چی کار کنم؟؟

مشاور گفت  شنا یاد بگیر!!

وقتی یه زن مستقل و توانمند باشی دیگه برات مهم نیست شوهرت چه انتخابی می خواد بکنه!!  خودت تکیه گاه خودتی!  دیگه دنیات با انتخاب شوهرت نمی لرزه!!!!!