آدریناااااا مدیر عضویت: 1396/10/13 تعداد پست: 420 عنوان مادرشوهرمو ب چشم هوو میبینم | مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 31 پست من دوسال نامزدبودم تازه یکماهه عروسی کردم، ازحق نگذریم مادرشوهرم خیلی خوبه اصلا اهل مادرشوهربازی دراوردن نیس،اوایل نامزدی خیلی دوسش داشتم خیلی هواموداشت حتی بیشترازمادر خودم،ولی یک سال و نیم بعد ازعقدم واقن نمیدونم چم شد ازاین رو ب اون روشدم.برام مثل هوو شده ، بعدگذشت این مدت تازه فهمیدم ک مادرشوهرم شوهرمو ازبین بچه های دیگش بیشتر دوست داره، شوهرم کافیه بگه فلان چیز و هوس کردم سریع پامیشه درست میکنه،همیشه طرفدار شوهرمن میشه توجمع و ب پدرشوهرم اصلا محل نمیده.منم ک این چیزارو دیدم حساس شدم،ب شوهرم ک زنگ میزنه یاپیش شوهرم ک میشینه یا باهم ک حرف میزنن من میخام بمیرم،توروخدا کمکم کنید من چرایدفه اینجوری شدم ،باشوهرم ک روبوسی میکنن من بغض میکنم خودخوری میکنم،دارم ب مشکل برمیخورم سراین جریان باشوهرم،هردفه ک میریم خونشون اخرش دعوامون میشه باشوهرم،کمکم کنید چیکارکنم حساسیتم خوبشه 1398/03/16 | 10:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آدریناااااا مدیر استارتر عضویت: 1396/10/13 تعداد پست: 420 می دونی زیادی وابسته به شوهرت نباش!!! تا نشه همه دنیات!!! تا اگه کسی باهاش دست و رو بو ... من مشکلم فقط بامادرشه حاضرم جاریم باهاش روبوسی کنه ولی اون ن
samira56 عضویت: 1395/06/13 تعداد پست: 476 الان خوبشدی؟ نه🙈ولی خیلیییی رابطمو با همسرم خراب کرد الان این حسو کنترل میکنم من تنها یک درد و رنج را می شناسم و آن درد تبدیل نشدن به چیزی است که تواناییش را داریم ...