2777
2789
عنوان

خواستگاری

140 بازدید | 16 پست

سلام تاپیک های قبلیم رو خونده باشین متوجه میشین که نامزدیم بهم خورده البته عقد نکرده بودیم فقط صیغه محرمیت.

الان یه شخصی بهم معرفی شده ۲بار باهم رفتیم بیرون.تفاوت سنیمون۵ساله ولی احساس میکنم به دلم نمیشینه.احساس میکنم ذوق و شوق نداره برای ازدواج حتی احساس میکنم نیاز به دوست دختر داره تا زن.خیلی منطقیه هرچی سوال میپرسم ازش با اما و اگر و بستگی داره جواب میده.ولی آدم پرتلاش و فعالی هست و کاریه.این دوباری هم که رفتیم بیرون حتی من چیزی نخواستم خودش خرج کرده یعنی خسیس هم نیست ولی نمیدونم چرا رفتاراش به دلم نمیشینه.دوستام میگن تو حساسی فرصت بده چیکار کنم؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خاطر همون نامزدی قبلیته  دو به شک شدی 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

به زور نیومده جلو؟

معرفی کردن بازهم به صورت سنتی

مامانش گفته بود قبلا قصد ازدواج نداشته

الان میپرسم دوسداری زنت آرایش کنه نکنه چادر بپوشه نپوشه یه جواب درست نمیده

اگه وقتی میخوای ببینیش ذوق نداری قلبت به اصلاح تالاپ تولوپ نمیکنه ینی علاقه ای نداری بهش پس تموم کن ...

آخه کلا دوبار تو زندگیم دیدمش چجوری از همون اول تالاپ تولوپ بیفته.

دفعه پیش تالاپ تولوپ افتاد فهمیدم احساسی و بچگانه تصمیم گرفتم و خام حرفاش شدم

به خاطر همون نامزدی قبلیته دو به شک شدی

نمیدونم انگار چشمم ترسیده.این موقعیت اجتماعیش خوبه توانایی اجاره خونه داره یه ماشین و موتور معمولی و پس اندازم داره درصورتیکه نامزدم هیچی نداشت فقط به اخلاق و صداقتش مطمئن بودم و بله دادم که اونم فهمیدم معتاده

ببه زور ننه اش اومده احتمالا

آخه میدونی چی جالبه دوبار بهش جواب رد دادم ولی ول کن نیست باز میگه باهم حرف بزنیم شاید دچار سوتفاهم شدی یا به نتیجه میرسه یا اگه نرسید حداقل لحظات خوبی کنار هم گذروندیم.یعنی نه بهش گفتم توی لفافه نه ها بلکه خیلی واضح

نمیدونم انگار چشمم ترسیده.این موقعیت اجتماعیش خوبه توانایی اجاره خونه داره یه ماشین و موتور معمولی و ...

کم کم رفت و آمد کن ..چند جلسه برو بیا .زیر نظر بگیر .دورادورم تحقیق. کن بخصوص ببین سو سابقه نداشته باشه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

سو سابقه یعنی چی؟یعنی اعتیاد و اینا؟

پرونده چک برگشتی .دعوا .

نه اصلا فکر نکنماسمش رو میزنی توی گوگل میاره

بازم بری پیگیری کنید بهتره از پلیس +۱۰.اما اگر همچین آدمی هست که گوگل صفحه باز می‌کنه براش پس .رفت و آمد داشته باش و بی گدار به آب نزن