2777
2789
عنوان

طلسم شدم یا چی؟؟؟

128 بازدید | 11 پست

تو زندگیم نمیتونم خوشحال باشم نمیتونم از شوهرم راضی باشم بااینکه ازدواجمون عاشقانه بود ولی همش ناراضیم از وضعیتم. ۵ساله ازدواج کردم هرسختی کشیدم گفتم وضع مالیمون خوب میشه گفتم بالاخره کمتر تو زندگی گیرمیده بهم کمی آزادی میده ولی نشد 

خود به خود تو زندگیم مشکل میاد بااینکه یه لحظه هم بدون هم نمیتونیم بمونیم ولی مشکلات مارو از هم دور میکنه و همش دعوامیکنیم من توزندگی دوس داشتم باهم پیشرفت میکردیم من درسمو ادامه میدادم کلاس میرفتم  بچه دارمیشدیم (چون منو شوهرم خاطرخواه هم بودیم میگفتم مقابل هرسختی دست به دست هم میدیم و حل میکنیم همه چیو)و ...خیلی چیزای دیگه .ولی انگاری تو رویا بودم برعکس شوهرم تواین ۵سال هرچی کارکرده بود یه شبه به باد داد ورشکست شد . صبح میره شب خسته میاد میخابه و بقیه وقتاشم تو خیابون با دوستاش پر میکنه .تاحالا مسافرت نرفتیم باهم تاحالا بیرون باهم دلخوش نبودیم .خیلی تنهام افسرده شدم مریض شدم دوس داشتم بچه دارشم ولی بااین وضعیتم نمیتونم😢😢 فقط زیر یه سقف زندگی میکنیم دلخوش نیستیم. خیلیا با کوچکترین چیزا دلخوشن تو زندگیشون ولی ما یه روز نشده بشینیم باهم حرف بزنیم از ته دل بخندیم😔😔

چیکارکنم موندم، زندگیم خود به خود داره داغون میشه

دخترم توهمه زندگیمی عاشقتم.خوش اومدی به زندگیمون😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این روزای تعطیل رو ی کاری کنین خوب .روزای جمعه  چی؟عزیزم خیلیا شوهراشون صبح میرن شب میان

اصلا گره افتاده تو زندگیم وقتایی ک خونه هس یا میره بیرون میگه کاردارم میادم خونه میریم یه دور میزنیم میگه خستم و برمیگردیم خونه

سعی کن رضایتشون رو جلب کنی 

هیچ وقت راضی نمیشن چون الانم ک زندگیمو وضعیتمو میبینن افسرده شدم میگن حق با ما بود شما به درد هم نمیخورین

اصلا گره افتاده تو زندگیم وقتایی ک خونه هس یا میره بیرون میگه کاردارم میادم خونه میریم یه دور میزنیم ...

عزیزم شما دچار روزمرگی شدی و تنها درمانش فعالیت و تلاش برای تنوع دادن ب زندگیتونه اتفاقا زمینه ش رو هم دارید چون عاشق هم بودید خیلی خوب میتونی زندگیتو برگردونی ب حالت قبل یکم تلاش می خواد از تنوع دادن ب رابطه جنسی شروع کن و بازی های اینطوری داشته باشین مثل مارپله جنسی خیلی برا ائنم جالب میشه امتحان کن

به ارواح حدم...نیستی در جدّم 
عزیزم شما دچار روزمرگی شدی و تنها درمانش فعالیت و تلاش برای تنوع دادن ب زندگیتونه اتفاقا زمینه ش رو ...

مشکل اینه من خیلی سعی میکنم به زندگیمون تنوع بدم ولی شوهرم تلاشی نمیکنه 

مشکل اینه من خیلی سعی میکنم به زندگیمون تنوع بدم ولی شوهرم تلاشی نمیکنه 

ببین ی چیزی .ما زنا معمولا ی تلاش می کنیم بعد ک مرد میزنه تو ذوقمون اخم میکنیم و میریم تو خودمون ولی اصلش اینه ک ادامه بدیم و پررشور باشیم اونقدر هیجانی برخورد کنیم ک اونم از انرژی ما بگیره دوشب در هفته غذای انچنانی بپز و محیط و رمانتیک کن و لباس انچنانی بپوش بعضی اوقات تیپ شیطون بزن و موهاتو بچگونه درست کن برید بیرون خودت پیشنهاد بده دلت بستنی میخواد و باعشوه بگو هوس فلان بستنی رو کردی کم کم درست میشه انششاالله

ببین ی چیزی .ما زنا معمولا ی تلاش می کنیم بعد ک مرد میزنه تو ذوقمون اخم میکنیم و میریم تو خودمون ولی ...

مثلا اونروز میگم فلان جا دوچرخه اجاره میدن اجاره کن شبا بریم دوچرخه سواری  گف باشه ولی اهمیتی نداد چندبار بعدا هم گفتم ولی باز...‌شوقی واسه زندگی نشون نمیده منم افسرده و مریض کرده

مثلا اونروز میگم فلان جا دوچرخه اجاره میدن اجاره کن شبا بریم دوچرخه سواری  گف باشه ولی اهمیتی ن ...

عزیزم غذاهای گرم زیاد بهش بده بخوره شاید انقدر غذای سرد خوردین روش اثر گذاشته بعد غذاهایی مثل مرغ و ماهی و قرمه سبزی دوتا دونه خرما بده بخوره یا اگر کم خونی دارن قرص اهن بخورن.همینک قبول میکنه دوچرخرو یعنی اوضاع بد نیس فقط یکم باید هولشون بدی ک درست میشه

عزیزم غذاهای گرم زیاد بهش بده بخوره شاید انقدر غذای سرد خوردین روش اثر گذاشته بعد غذاهایی مثل مرغ و ...

واسه رابطه و این جور چیزا مشکلی نیس مشکل فقط سرد و بی ذوق بودنشه انگار مجسمه هس میاد میره هیچ تنوعی نیس تو زندگیمون خودش نمیخاد چون تلاشی نمیکنه همش من میگم فلان کارو کنیم و اینطوری کنیم میگه باشه و اهمیت نمیده .میگه زن باید خونه باشه مرد هم بیرون دقیقا مثل مردای قدیمی هس رفتاراش ولی من کاملا امروزی فک میکنم