تو زندگیم نمیتونم خوشحال باشم نمیتونم از شوهرم راضی باشم بااینکه ازدواجمون عاشقانه بود ولی همش ناراضیم از وضعیتم. ۵ساله ازدواج کردم هرسختی کشیدم گفتم وضع مالیمون خوب میشه گفتم بالاخره کمتر تو زندگی گیرمیده بهم کمی آزادی میده ولی نشد
خود به خود تو زندگیم مشکل میاد بااینکه یه لحظه هم بدون هم نمیتونیم بمونیم ولی مشکلات مارو از هم دور میکنه و همش دعوامیکنیم من توزندگی دوس داشتم باهم پیشرفت میکردیم من درسمو ادامه میدادم کلاس میرفتم بچه دارمیشدیم (چون منو شوهرم خاطرخواه هم بودیم میگفتم مقابل هرسختی دست به دست هم میدیم و حل میکنیم همه چیو)و ...خیلی چیزای دیگه .ولی انگاری تو رویا بودم برعکس شوهرم تواین ۵سال هرچی کارکرده بود یه شبه به باد داد ورشکست شد . صبح میره شب خسته میاد میخابه و بقیه وقتاشم تو خیابون با دوستاش پر میکنه .تاحالا مسافرت نرفتیم باهم تاحالا بیرون باهم دلخوش نبودیم .خیلی تنهام افسرده شدم مریض شدم دوس داشتم بچه دارشم ولی بااین وضعیتم نمیتونم😢😢 فقط زیر یه سقف زندگی میکنیم دلخوش نیستیم. خیلیا با کوچکترین چیزا دلخوشن تو زندگیشون ولی ما یه روز نشده بشینیم باهم حرف بزنیم از ته دل بخندیم😔😔
چیکارکنم موندم، زندگیم خود به خود داره داغون میشه