2777
2789
عنوان

زالو درمانی

10089 بازدید | 27 پست

سلام بچه ها من تازه عضو نی نی سایت شدم....
براتون آرزوی بارداری موفق رو دارم.

خاستم بگم اگه کسی در تهران و کرج برای درمان نازایی، خواست اقدام کنه زالو درمانی انجام میدم ..با مدرک بین المللی و لوازم استریل و زالوی اصل طبی..
همچنین برای رفع تمامی مشکلات گوارشی پوستی زیباو جوانسازی پوست و....
میتونید رو کمک بنده حساب کنید

باتشکر 

یه مامان  آینده که قراره به زودی باردار بشم🫄🏻👌😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم خانوم هستم شوهرمم کارش همینه برای آقایون ایشون انجام میدن برای خانم ها من

اها ب سلامتی 

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

سلام من وسواس فکری دارم(قبلا یه پسر بچه نگو تو بینیش زالو بوده خونشو میخورده عملش کردن)   این ب فکرم میاد که  زالو بندازم رو بدنم بعد زالو تخمک هاشو تزریق کنه ب بدنم بره بچه هاش بزرگ بشه تو بدنم کل خونمو بخورن بمیرم     همچین اتفاقی ممکنه بیوفته؟؟ 

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
برا پلی کیستیک زالورو کجا میندازی؟

پلی کیستیک کیست تخمدان هست

روی تخمدان میندازم عزیزم .. اول تعدیل و پاکسزی باید بکنیم و بعد زالودرمانی روی موضع مد نظر  

ب وسواس فکری نمیخندن  این خودش یه بیماریه  فک کردم دکتری ازت سوال پرسیدم  متاسفم برات

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
سلام من وسواس فکری دارم(قبلا یه پسر بچه نگو تو بینیش زالو بوده خونشو میخورده عملش کردن)    ...

وای خدا نکشتت خیلییی خندیدم

نه عزیزم این چه فکریه...زالو بهش میگن جراح کوچک...الان تو اروپا و کشورهای مدرنیته همه طبپزشکی به این نوع درمان روی اوردن..

ببین عزیزم زالو وقتی خطرناکه که خدا نکرده از طریق مجرای تحتانی وارد رحمت بشه..تازه این احتمال صفره مگر اینکه بری توی رودخونه ی گل الود و کثیف عذر میخام بشینی  دوسه ساعت...
اگ بخای اینجوری فک کنی همه چیز خطر داره ..چاقو هم خطر داره چون ممکنه رگ رو ببره موقع عمل جراحی پزشکا..پس هیچکس نباید جراحی کنه؟

زالو تمامی اسید های مضر و تمامی عناصر مضر و سموم خون رو میخوره

و بجاش بیشتر از صد نوع آنزیم وارد بدن میکنه .........

من خراسانم پاها و کمر شوهرم ب شدت درد میکنه ب نظرتون زالو تاثیر داره؟ هر زالویی چنده؟ چنتا باید بندا ...

بسته به جسه ، مزاج  و سن بیمار تعداد زالوها فرق داره.. بین 15 تا هفده تومنه

ایشون سیاتیک و غلظت خون دارن درسته؟؟

از کمر به پاهاش میزنه دردش؟