2777
2789
عنوان

بارداری با متفورمین و کلومیفن

3266 بازدید | 32 پست

خانوما کیا بااین قرصا باردار شدن؟؟؟

من هفت ماه اقدامم و تنبلی دارم، دکتر برای سه دوره برام متفورمین و کلومیفن برای بارداری و قرص مدروکسی پروژسترون برای تنظیم پریودی تجویز کرده،قرص آهنم میخورم روزی یکی

الان ماه دوممه که مصرف میکنم و ده روز بعد موعدمه و گاهی یه دل درد خفیف دارم فقط

کسی هست که بااین قرصا باردار شده باشه؟؟؟

خیلی ناامیدم

هرماه بی بی چک میخریدم این ماه ناامیدم و دیگه نمیخوام بخرم و جواب منفی ببینم💔

لطفا تجربیاتتونو بگین😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه با اونا نمیشه باردارشد اونو داده واسه تنظیم پریود

منظورم مدرکسی پروژسترونه که نمیشه باهاش باردار شد کلومفین رو داده برا تخمک گذاریت مدرکسی روهم داده سروقت پری بیاد تا سنو کنه

من الان شش روزاز دارم متفورمین وفولیکوید میخورم همراه با اینو فولیک  شماتا حالا تجربشو دارید ،ا ...

نه من چنین چیزی نشنیدم من قرصامو شبها میخورم

اگه خیلی نگرانی تقسیم بندی کن هرکدوم رو تو زمان متفاوت مصرف کن

نه من چنین چیزی نشنیدم من قرصامو شبها میخورم اگه خیلی نگرانی تقسیم بندی کن هرکدوم رو تو زمان متفاوت ...

اینو فولیک خیلی گرونه پودرشو باید بریزی تو اب هر روز دومرتبه بخوری که بشه هر روز دوبسته چند تا واستون تجویز کردن خیلی گرونه واسه من صدوسی تا نوشتن نتونستم بگیرم یکسال پیش صدو سی تاش میشد نزدیک پانصد تومن مال شما چقدر شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟