2777
2789
عنوان

توخونه ی خودم میترسم

202 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها من تازه زایمان کردم ۱۰روز موندم خونه ی مامانم اینا الان دوروزه خونه خودم اومدم دیروز رو که نگم براتون انگار بچه واقعا دیونه شده بود همش یکسره گریه میکرد منم از وقتی اومدم میترسم تنهایی بمونم چیکا کنم

عشق مامان زود بیا تو بغلم صبرم تموم شده...😍😍😍

میگن زن باردار نباید تا مدتی تنها باشه ,,,قدیمی ها میگن ...الان از نظر علمی میگن که چون هورمون ها بالا پایین میشه شاید فرد دچار توهم بشه ..,

عاشق اسکرینم ...😍😍هرجا بود منو تگ کنین ..با تشکر 😂😂😂😂😂

یس بریز توگوشیت بزاربخونه هم بچه آروم میشه هم شما 

قدمش مبارک باشه❤

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن زن باردار نباید تا مدتی تنها باشه ,,,قدیمی ها میگن ...الان از نظر علمی میگن که چون هورمون ها با ...

قدیمم میگفتن تاده روز 

ده روزشون تموم شده ایشون احتمالا یادآوری داستانهای ترسناک و گریه بچه باعث دلنگرونیشون شده

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊
قدیمم میگفتن تاده روز  ده روزشون تموم شده ایشون احتمالا یادآوری داستانهای ترسناک و گریه بچه با ...

عه من شنیدم تا چهل روز,,,🤔🤔🤔البته من مجردم ,,,اینا چیزیه که از اینورو اونور شنیدم .,روزدقیقش رو نمیدونم 

عاشق اسکرینم ...😍😍هرجا بود منو تگ کنین ..با تشکر 😂😂😂😂😂
عه من شنیدم تا چهل روز,,,🤔🤔🤔البته من مجردم ,,,اینا چیزیه که از اینورو اونور شنیدم .,روزدقیقش رو ن ...

نه گلم ده روز اول 

من از ده روزگی  تو۲تابچه هام شهر غریب تنها بودم ونترسیدم چون به این حرفا توجه نمی کردم وبه یک همسایه مون که ۱۷ سالگی تنها بچه بزرگ کرد حتی مادرش برا زایمان نیومد نگاه کردم که از پس کاراش بر میومد اونوقت من ۲۵ ساله بود

بزرگترین سرمایه زندگی مشترک اعتماد است

قدمش مبارک باشه

مساله ای نیست که تنهایی

مادر همیشه تنهاحامی بچه اش هست 

اولا کارای خونه روباهمسرت تقسیم کن

دوما شاید پاهاش میسوخته حتما بشورش تابستونه اصلا بادستمال پاک نکن

سوما برای بچه ات قران بذار تاارامش بگیره

چهارما شاید تشنه بوده اب جوشیده ی سردشده باقاشو کوچیک ارام ارام بهش بده فکرنکن شیرمادرمیخوره کافیه نه بچه تشنه میشه

پنجما اگردل دردی هست بارهنگ روبریز توابجوش وکمی ابش روبده باورکن شربت های خارجی وایرانی گریپ میکسچروغیره دل درد برادرزاده ام روکه دوماه شبانه روز گریه میکرد روخوب نکرد اخر بارهنگ خوبش کرد 

ششمااصلا نترس تلویزیون روشن کن سرت گرم بشه منم تنهابودم کسی خونه ام نمیومد  کارای خونه رومیکردم بچه شیرمیدادم تادوسال ویک هفته شیرش دادم و تازه سزارین شده بودم وشدیدا..... داشتم وهمش تو دستشویی بودم و تازه همسرمم تاشب نبود و شب هم کمک خاصی بهم نمیکرد

سوره ی والعصربخون صبرت زیاد بشه