2777
2789
عنوان

پسرمممم😢😢😢

160 بازدید | 14 پست

پسرم چهارسالشه از دوسالگی این اخلاقیاتش شروع شد بشدت خجالتی کسی ومیبینه سلامش میدن یا بش توجه میکنن پشتم قایم میشه حرف نمیزنه پارک میبریم یگوشه وایمیسته بازی نمیکنه اهل شلوغ کاری نیست از صدای کامیون موتور بشدت میترسه مسجد عروسی تولد مراسمات اصلااااا نمیره بزور هم ببریم اونجا رو روسرش میگیره بس گریه میکنه شوعرم تنهایی مراسمات میره من خونه ام بخاطر پسرم مهد کودک بردم ثبت نام انقدر جیغ کشید تونرفت اصن چکار کنم یه راه حل بدید خسته شدم هرشب هم پارک بردمش بازم همونه عوض نمیشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی مشکل داره؟ نگرانممم

شاید احتیاج به کمک یا درمان داشته باشه...نگران نباش عزیزم

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

وای دختر داداشم افتضاح بود 

از نوزادی فقط بغل مامانش میرف 

با کسی بازی نمیکرد 

کسی حالشو میپرسید انقد گریه میکرد بالا میاورد سه سالش شد یکی رو میدید انقدر گریه میکرد میافتاد به سرفه 

فقط مامانشو میشناخت تا 4 سالگی 

الان شیش سالشه درست شد خود بخود 

ولی دچار صرع شده دور باشه از پسرشما

اعتماد بنفسش خیییییلی پایینه ازش تعریف کن بگو تو پسر قوی هستی وقتی بابا نیست باید تو مواظبم باشی مثلا خاستی بری بیرون یا خرید بگو تو بعد بابا مرد زندگی منی باید مواظبم باشی با زبون کودکانه البته مردا تو هر سنی نیاز ب قدرت طلبی دارن 

نگفتم؟صبر کن!فصل بهاران میرسد روزی؟ به سر دوران سرمای زمستان میرسد روزی؟نگفتم؟ نوبت صوت هَزاران میرسد روزی؟تو میگفتی که تاریکی چرا پایان نمی گیرد نگفتم؟صبرکن این شب به پایان می رسد روزی؟نگفتم؟غم مخور دست جهالت گر خمی بشکست؟تحمل کن خدای کوزه سازان میرسد روزی؟تو میگفتی عشق بنیاد میخوران براندازد نگفتم وقت بدمستی مستان میرسد روزی؟به یادت هست میگفتی که درمانی ندارد عشق؟نگفتم دردها آخر به درمان میرسد روزی؟پیام رند شیرازی به گوشت بارها خواندم که میگفت عاقبت یوسف به کنعان میرسد روزی؟بیا جلاد را بر دار آزادی تماشا کن نگفتم من زمان دادن جان میرسد روزی؟

نباید بهش بگی خجالتی هست  خوب میشه به شرطی که بهش تلقین نکنی از جمع های کوچک شروع کن براش تولد بگیر  و همسن های خودش دعوت کن زیاد روی نقاط ضعفش زوم نکن  بهش آرامش بده هر کار مثبتی انجام میده تشویقش کن 

بخدا از کمبود اعتماد ب نفس منم بچگی اینجوری بودم تو اتاق خودمو پنهون میکردم تا کسیو نبینم وقتیم کسیو میدیدم بشدت خجالت میکشیدم سلام کنم تا میتونستم فرار میکردم

نگفتم؟صبر کن!فصل بهاران میرسد روزی؟ به سر دوران سرمای زمستان میرسد روزی؟نگفتم؟ نوبت صوت هَزاران میرسد روزی؟تو میگفتی که تاریکی چرا پایان نمی گیرد نگفتم؟صبرکن این شب به پایان می رسد روزی؟نگفتم؟غم مخور دست جهالت گر خمی بشکست؟تحمل کن خدای کوزه سازان میرسد روزی؟تو میگفتی عشق بنیاد میخوران براندازد نگفتم وقت بدمستی مستان میرسد روزی؟به یادت هست میگفتی که درمانی ندارد عشق؟نگفتم دردها آخر به درمان میرسد روزی؟پیام رند شیرازی به گوشت بارها خواندم که میگفت عاقبت یوسف به کنعان میرسد روزی؟بیا جلاد را بر دار آزادی تماشا کن نگفتم من زمان دادن جان میرسد روزی؟

خوبه دیگه😐پسرمنم ۴سالشه خیلیییی پررو وگستاخه..حس میکنه همه ننه باباشن😣

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم