2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا عزیزم امروز عربستات و ترکیه و کویت عیده ماهمیشه فردای عربستان میخوریم فردا عیده

ولی افغانستان هم عیده.

چطور ممکنه ماه در شرقی ترین نقطه ایران دیده بشه.روی خود ایران نه ؟!

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))

عزیزم بیست و‌هشت ماه رمضان که عید نمیشه حالا بعضیا خودشون فتوا دادن و روزه خوردن ب خودشون مربوطه ولی امروز عید نیست  

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.

ما که صبح زود رفتیم بیرون شهر و برگشتیم که اگر عیده گناه نباشه و اگر رمضانه بازم گناه نباشه. 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
ای خدا از دست اینا اعصابم خرده

اعصاب خوردی نداره.ما مقلدیم و باید تبعیت کنیم.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
دقیقا . گردنشون اگر کلفته خودشون هم جواب بدن. من موندم چطوره که فقط هلال ماه رمضان خار داره دیده ن ...

والا دلیلش برای همه روشن شده

روری که اینا ماه با تلسکوپ و فلان و چنان دیدن...پدر من با چشم خودش دید

عزیزم بیست و‌هشت ماه رمضان که عید نمیشه حالا بعضیا خودشون فتوا دادن و روزه خوردن ب خودشون مربوطه ولی ...

اخه کردستان ایرانم عید اعلام کرده 

مگن اینا نمخان اشتباهشون قبول کنن😩

گناهش گردن شما نيست عزيزم

خوب بايد ماه ديده بشه

به جاهاي ديگه كار نداشته باشين

من كه كلا به عربا شك دارم كه هيچيشون درست نيست معلوم نيست شروع ماهشون درسته يا نه همينطور عيدشون

من تو اين قضيه به مال خودمون بيشتر مطمئنم

به هر حال گناهش با ما نيست