2777
2789
ولی افغانستان هم عیده. چطور ممکنه ماه در شرقی ترین نقطه ایران دیده بشه.روی خود ایران نه ؟!

خب امروز باشه که میشه ۲۸ روز

خیلی وقتا پیش اومده که یه روز دیر یا یه روز زود ماه رمضان شروع میشه

حالا امسال بخاطر ارتحال امام حاشیه زیاد داره

باشرف زندگی کنید،مدت زیادی در این تن نخواهید ماند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه کردستان ایرانم عید اعلام کرده  مگن اینا نمخان اشتباهشون قبول کنن😩

اهل سنت هستن خب  ما شیعه ایم طبق نظر مراجع شیعه حاضر در ایران عمل میکنیم. کشور های دیگه پیرو عربستان هستن تو‌این قضیه

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
گناهش گردن شما نيست عزيزم خوب بايد ماه ديده بشه به جاهاي ديگه كار نداشته باشين من كه كلا به عربا ...

مرسی عزیزم دلمو آروم کردی

آخه از صبح تو همه گروه های ت ل گ ر ا م چرت و پرت نوشته

اعصاب خوردی نداره.ما مقلدیم و باید تبعیت کنیم.

البته در فتوای تمام مراجع هست که اگر کسی خودش ماه رو دید یا براش مسلم شد عیده ، براش عیده .

ما که روزه ایم .

ولی عقل سلیم میگه نمیشه افغانستان عید باشه و ایران نه .

جغرافیا چی میگه ؟

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
تبعیت بی چون و چرا ما کر و کور نیستیم عقل داریم و دوران جاهلیت نیست دوست عزیز

در احکام شرعی تقلید واجبه،و هیچ ربطی به جاهلیت نداره خانوم.

عقل فقط مدرک کلیاته و احکام شرعی جزئیات هستند که عقل نمیتونه درک کنه.

شما هرطور مایلید رفتار کنید.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

همه باید مرجع تقلید داشته باشن و اینجور مواقع از ایشون تبعیت کنن و راست و دروغش پای اونا

باشرف زندگی کنید،مدت زیادی در این تن نخواهید ماند

آخه کردستان ایرانم عید اعلام کرده

مگه کردستان ایران خودش کشور مستقلیه که اعلام بکنه عیده؟😳

از کربلا که امدی خواهی دانست فراق بهشت با ادم چه کرد!...،😔ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ❤️ممنونم حسین جانم ❤️            

تعقل در اصول دین واجبه نه در فروع دین. نمیدونید اینو  واقعا

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
ای خدا از دست اینا اعصابم خرده

عزیزم ماه قمری ۲۸ روزه نمیشه امروز ۲۹ امین روز ماه رمضان هست و اخرین روز 

چون شعبان سی روزه شد این ماه ۲۹ روز هست 

بقیه جاها هم نسبت به ماه عید فطر کردن وضعیت ماه اونجا هلال کامل بوده بعلاوه که اونا یک روز زودتر روزه گرفتن 

اینقدر هم نگرانی نداره 

امشب اخرین افطار هست 

عیدت هم مبارک 

بهار که بیاد تو هم با اولین شکوفه های بهاری میای🤰
خب امروز باشه که میشه ۲۸ روز خیلی وقتا پیش اومده که یه روز دیر یا یه روز زود ماه رمضان شروع میشه ح ...

خب مگن اینا تو روز اول اشتباه کردن الان نمخان اقرار کنن 

خب امروز باشه که میشه ۲۸ روز خیلی وقتا پیش اومده که یه روز دیر یا یه روز زود ماه رمضان شروع میشه ح ...

بله ۲۸ روز.

از ابتدای ماه اشتباه اعلام شده . 

من کاری به حواشی و شایعات ندارم در مسائل دینی خودم. اما وقتی اقوام مطمئن از جاهای مختلف میگن بابا هلال داره واضح دیده میشه ، ادم چی بگه😥😥😥😥

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))