2777
2789
عنوان

بیاااااید بگید اولین سفری ک با همسرتون رفتید کی و کجا بوده؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1827 بازدید | 221 پست
مسافرت طولانی که نرفتم ولی تفریح که رفتیم همش رستوران نه گاهی شبا حاضری میخوردیم برای تو راه مامانم ...

بنظرت کجا بریم این سری؟بریم اصفهان؟یا بریم تبریز و جلفا و از اونور سرعین و در آخر هم از راه شمال برگردیم؟

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرت کجا بریم این سری؟بریم اصفهان؟یا بریم تبریز و جلفا و از اونور سرعین و در آخر هم از راه شمال برگ ...

تبریز و جلفا بهتره اصفهان ما عید رفتیم قشنگه خوبه فقط الان خیلی خیلی گرمه تبریز الان هوا عالیع

تیکر تاریخ عروسیمه1شهریور.میشه برای اینکه کارام جور بشه یه صلوات بفرستین.ممنون
سریای پیش ک سفر رفتیم تمام وعده ها رو بیرون خوردیم.....الان میگف میخوام پیک نیک و یه تابه وردارم شای ...

چه اشکالی داره اتفاقا خوبه املت چیپس کوکو این چیزا میشه درست کرد

تیکر تاریخ عروسیمه1شهریور.میشه برای اینکه کارام جور بشه یه صلوات بفرستین.ممنون
@memoliiiii     @دخترگلگلی     @shk0078     @فاطمه09   ...

😘😘

سلام😍😍منوهمسرم به امیدخدا😍😍پارسال مردادماه😍😍اول سفرمون مشهدبود😍😍عااالی😍😍

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤

رفتیم تفلیس.خیلی خوشگذشت(در ذهن بیمار وخسته خودش داستان سازی میکند وبه آن منعول (مورد لعنت قرار گرفته)فحش و ناسزا میدهد که تا الان کجاایی چرا نمیای منو بگیری باهم بریم تفلیس)

هرکه آمد اندکی مارا پریشان کردو رفت
ما هم عقدیم..اولین مسافرتمون دسته جمعی بود رفتیم کاشان با خانواده شوهرم..اولین مسافرت دونفرمونم پارس ...

به بههه منم عااااشق کاشانم انشالله سفر خوبی داشته باشید

خودتون اهل کجایید؟؟ بیاید همداااان 

خرم آن لحظه که جان میرود اندر طلبت 
شماها با شوهر یا نامزداتون میرید سفر تمام وعده ها رو توی رستوران غذا میخورین یا خودتونم درست میکنید؟

ما با خانواده بیرون  چیزی نمیخوریم اصلاااا فقط مامان پز  

خوبی دوستی جون گفتم بیایی اینجا هم خودت بگی هم برای بقیه بخونی برای من ص 2آخر همه هست

چقد خوبی شماااا هر وقت تایپک زدم صداتون میکنم دوستاتونم بیارید 

تشریف بیارید همدان قول میدم خوش بگذره بهتون

ممنون از مهربونتیتون دوست گلم...شما اومدی شمال بیا منزل ما...خوشحال میشیم..

همدان رو هم خیلی دوست دارم😍

وقتی خدا را دارم...بی نیاز از هرکسی هستم..💕
ما با خانواده بیرون  چیزی نمیخوریم اصلاااا فقط مامان پز  

آخه من حال پخت و پز ندارم توی سفر😅

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
به بههه منم عااااشق کاشانم انشالله سفر خوبی داشته باشید خودتون اهل کجایید؟؟ بیاید همداااان 

ما کرجیم😊شما همدان هستید؟جاهای دیدنی زیاد داره؟توی مسیرمون نیس اگه بخوایم بریم اصفهان یا تبریز؟