2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو هم شوهر میکنی ومتوجه میشی که این آدم چیز خاصی نبوده وبیشتر از همه آدمهای دنیا همسرشو آزار میده

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

ازصب کچل کردی مارو.مرتب داری تاپیک میزنی

منکه واقعأ براش آیت الکرسی میخونم تا شوهرکنه.مجرده دیگه هنوز نمی دونه شوهر چه موجودیه

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

سن ازدواج رو هیچکس هیچ حقی نداره تعیین کنه چون خوده طرف هم ۵۰ درصد فکر میکنم تعیین کنندست هیچی  یک‌آدمه که داره زندگیش رو میگذرونه چه دید خاصی باید داشته باشم چرا دنبال دید بقیه ای دختر به خودت ظلم نکن اعتماد بنفس داشته باش رو خودت متمرکز شو لطفا بهتر از اینکه یک آدم بی خود تو زندگیت  باشه

بیبی قول میدم کسی مثلت نیس...❤                       آقایون  پیام و پیوی و کامنت ممنوع 🚫

من خودم متولد ۶۷ هستم نود ازدواج کردم ..دختر عموم متولد ۷۱هست هنوز مجرد هست ..ارشد بهداشت گرفته..شاغل هست ..یعن یه تیپایی میزنه که ..و به چشم یه دختر زیبا خوش پوش و موفق میبینمش..تازه هنوز همون دختر کوچولو لوس مامانش هم میبینم ..چون اعتماد به نفس و رفتار عالی داره.