2777
2789
عنوان

بیاااااید بگید اولین سفری ک با همسرتون رفتید کی و کجا بوده؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1827 بازدید | 221 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه هفته بعد از عقد با خانوادش رفتیم قشم چقدم همه ناراضی بودن که منو با خودش اورده اخه رسم نداشتن تو عقد دخترو پسر مسافرت برن و ازین سخت گیرای الکی که ما گوش نمیکردیم😄

❤خدایا شکرت❤

اولین سفر یادم نیست چون دوران دوستیمون شهرای اطرافمون رو از صبح تا شب باهم میرفتیم اما بهترینش رامسر بود 😍دوران دوستیمون بود😊بهترین سفر عمرمون بود خیلی عالی یادش بخیر

قهوه بنوشید☕موسیقی گوش دهید 🎶و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید🌈شاید زندگی همین باشد💫
سلام سلام عشق من

خوبی دوستی جون گفتم بیایی اینجا هم خودت بگی هم برای بقیه بخونی برای من ص 2آخر همه هست

تیکر تاریخ عروسیمه1شهریور.میشه برای اینکه کارام جور بشه یه صلوات بفرستین.ممنون
@من_شاه_شطرنجم     @monika1993     @گلیگلی    

ما هم عقدیم..اولین مسافرتمون دسته جمعی بود رفتیم کاشان با خانواده شوهرم..اولین مسافرت دونفرمونم پارسال بود ک رفتیم مشهد عالی بود😍😍😍

تا ساعاتی دیگه هم دومین مسافرت دو نفرمونو شروع میکنیم انشالله..البته هنوز قطعی مشخص نیس کجا بریم..بین تبریز و اصفهان موندم

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
ما هم عقدیم..اولین مسافرتمون دسته جمعی بود رفتیم کاشان با خانواده شوهرم..اولین مسافرت دونفرمونم پارس ...

به به چه عالی مونیکا جون همیشه خواننده خاموش تاپیک هات بودم چقدر خوشحالم که الان خوشحالی ایشالا سفر خوب و بی خطری داشته باشید

شماها با شوهر یا نامزداتون میرید سفر تمام وعده ها رو توی رستوران غذا میخورین یا خودتونم درست میکنید؟

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
به به چه عالی مونیکا جون همیشه خواننده خاموش تاپیک هات بودم چقدر خوشحالم که الان خوشحالی ایشالا سفر ...

واقعا؟😍😍😍😍فدات بشمممممممم ممنونم عزیزم😘😘😘😘😘

شماها با شوهر یا نامزداتون میرید سفر تمام وعده ها رو توی رستوران غذا میخورین یا خودتونم درست میکنید؟

مسافرت طولانی که نرفتم ولی تفریح که رفتیم همش رستوران نه گاهی شبا حاضری میخوردیم برای تو راه مامانم کوکو درست میکنه میگه ببرین شاید یه موقع رسیدین رستوران ها بسته بود یا خدایی نکرده ماشین خراب شد چیزی همراهتون باشه.میخوای یکم وسایل ببر ببین همسرت چی میگه

مسافرت طولانی که نرفتم ولی تفریح که رفتیم همش رستوران نه گاهی شبا حاضری میخوردیم برای تو راه مامانم ...

سریای پیش ک سفر رفتیم تمام وعده ها رو بیرون خوردیم.....الان میگف میخوام پیک نیک و یه تابه وردارم شاید لازم بشه..نمیدونم شوخی میکرد یا نه🤔🤔🤔منم گفتم باشه