2777
2789
عنوان

وای من چقدر دلم میخواست باستان شناس و کاوشگر بشم😂

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 66 پست
شبیه چیزی که باوران به تناسخ میگن🤣🤣

دوره تاریخی مورد علاقت چیه؟

خوشا به حال آنان که دل پاک دارند زیرا خدا را خواهند دید...انجیل متی باب ۵ آیه ۸❤️خداوند شبان من است؛محتاج نخواهم شد. مزامیر باب ۲۳ آیه ۱

دوره تاریخی مورد علاقت چیه؟

منظورت از دوره چیه

من بیشتر عاشق باستانم

از قاجار به بعد تاریخ رو دوست ندارم چون حس تاریخی بودن رو نمیده بهم....انگار همین دیروز بوده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورت از دوره چیهمن بیشتر عاشق باستانم از قاجار به بعد تاریخ رو دوست ندارم چون حس تاریخی بودن رو نم ...

منم خیلی تاریخ باستان رو دوست دارم

یونان باستان

رنسانس

مقدونیه

ازینا خوشم میاد 

روم هم کم و بیش

کلا هر کدوم خوشت میاد تو تاریخ

خوشا به حال آنان که دل پاک دارند زیرا خدا را خواهند دید...انجیل متی باب ۵ آیه ۸❤️خداوند شبان من است؛محتاج نخواهم شد. مزامیر باب ۲۳ آیه ۱

😂😂😂جدی کاش تا آخر عمرم یه بار برم مصر

مصر کلا ورود ایرانی جماعت ممنوع کرده

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
مصر کلا ورود ایرانی جماعت ممنوع کرده

منم شنیدم ویزا نمیدن

ولی اینجا یکی گفت جدیدا میدن

منم خیلی تاریخ باستان رو دوست دارمیونان باستانرنسانسمقدونیهازینا خوشم میاد روم هم کم و بیشکلا هر کدو ...

نه من تاریخ اروپا رو دوس ندارم برام جذاب نیست تو ذهنم خشک و زرده

من بیشتر همون ایران و مصر رو دوست دارم...مخصوصا ایران میدونی من تو ذهنم وقایع رو زندگی میکنم با عشق سرچ میکنم حفظ میکنم فکر میکنم اونجام

بچگیام یونان باستان برام جذاب بود ولی الان دیگه نیست

نه من تاریخ اروپا رو دوس ندارم برام جذاب نیست تو ذهنم خشک و زردهمن بیشتر همون ایران و مصر رو دوست دا ...

حالا من تاریخ اروپا رو دوست دارم😂😂

مصر رو یادم رفت بگم

هند هم کمی باحاله

حالا من تاریخ اروپا رو دوست دارم😂😂مصر رو یادم رفت بگمهند هم کمی باحاله

تازگیا به وقایع معاصر اروپا علاقه مند شدم چرنوبیل و ناپلئون و هیتلر و استالین دنبال کتابم اونجا ها برام تاریکه فکر میکنم دونستش خیلی به کارم میاد

اصلا تا به حال به هند فکر نکرده بودم فکر میکردم همیشه بدبختا مستعمره بودن...اونام تاریخ مستقل دارن؟ قبل اشغال توسط انگلیس؟

تازگیا به وقایع معاصر اروپا علاقه مند شدم چرنوبیل و ناپلئون و هیتلر و استالین دنبال کتابم اونجا ها ب ...

هند خیلی تاریخیه

قبل از ورود آریایی ها یه عده توش زندگی میکردن بعد آریایی ها اومدن و اونجا حاکم شدن ولی چندان هم خوب نبود و نظام طبقاتی مثل کاست به وجود اومد

بعدا هخامنشی ها و بعدها هم اسکندر کمی بیشتر تونستن فتح کنن بعد از مرگ اسکندر هندی ها تونستن جانشین های اسکندر رو به عقب بنشونن و یه سلسله پدید اومد اسمش یه چی تو مایه های مورای همچین چیزی بود

آشوکا هم بزرگترین پادشاهشون بود که خیلی ماجرا داره و اون علامت وسط پرچم هند مال آشوکا هست

بودا هم بیشتر عمرش تو هند گذرونده 

یکی از حواریون مسیح تو هند کشته شد و دفن شد(توماس)

هند خیلی تاریخیهقبل از ورود آریایی ها یه عده توش زندگی میکردن بعد آریایی ها اومدن و اونجا حاکم شدن و ...

جالبه میخونم دربارش

تو کتاب میخونی یا با سرچ کردن یادمیگیری؟

راستی کتاب سینوهه درمورد مصرباستان خیلی خوبه با ترجمه ذبیح الله منصوری 

جالبه میخونم دربارشتو کتاب میخونی یا با سرچ کردن یادمیگیری؟راستی کتاب سینوهه درمورد مصرباستان خیلی خ ...

کتاب نخوندم

سینوهه رو منم خوندم عالی بود