2777
2789
عنوان

آزمایش خون بتا

101 بازدید | 14 پست

بچه ها تجربه هاتونو لازم دارم

امروز رفتم آزمایش بتا دادم نوشته بود

more than500 یعنی بیشتر از 500

امروز روز چهارم تاخیرپریودیم

ვნასლო   ჭამ  მაძილს

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب مثبته مبارکه گلم

یا اَباعَبْدِاللَّهِ اِنّى سِلْمٌ لِمَنْ سالَمَکُمْ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حارَبَکُمْ اِلى یَوْمِ الْقِیامَه                                                         بِاَبى اَنْتَ وَ اُمّى لَقَدْ عَظُمَ مُصابى بِکَ فَاَسْئَلُ اللَّهَ الَّذى اَکْرَمَ مَقامَک  خدایاااا شکرت خداجونم عاشق مهربونیتم شکر خداجون شکرشکرشکر خداجونم چجوری شکرت کنم بخاطر این همه خوبیت 🤲

مبارکت باشه عزیزم 

انشاء الله بارداری خوبی داشته باشی 

خوبه دیگه عدد بتا بخاطره تشکیل شدن نطفه تو هر کسی متفاوته ولی خوبه واسه شما 

انشاء الله نینیتو صحیح و سالم بغل میگیری 

اللهم عجل لولیک الفرج

علائمتو میگی عزیزم

یا اَباعَبْدِاللَّهِ اِنّى سِلْمٌ لِمَنْ سالَمَکُمْ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حارَبَکُمْ اِلى یَوْمِ الْقِیامَه                                                         بِاَبى اَنْتَ وَ اُمّى لَقَدْ عَظُمَ مُصابى بِکَ فَاَسْئَلُ اللَّهَ الَّذى اَکْرَمَ مَقامَک  خدایاااا شکرت خداجونم عاشق مهربونیتم شکر خداجون شکرشکرشکر خداجونم چجوری شکرت کنم بخاطر این همه خوبیت 🤲
علائمتو میگی عزیزم

کمردرد دارم، همش گشنمه، زود به زود ضعف میکنم، سینه هام سنگینه رو نوکشون داره دون دون میزنه، احساس خستگی

ვნასლო   ჭამ  მაძილს
کمردرد دارم، همش گشنمه، زود به زود ضعف میکنم، سینه هام سنگینه رو نوکشون داره دون دون میزنه، احساس خس ...

مرسی

بازم تبریک میگم گلم ان شالله بسلامتی😍😍

با دل پاکت ک نی نی داری واسه منم دعا کن باردار شم زود زود

مرسی بازم تبریک میگم گلم ان شالله بسلامتی😍😍 با دل پاکت ک نی نی داری واسه منم دعا کن باردار شم زو ...

حتما گلم ایشالله خبربارداریت خودت بشنوییم

ვნასლო   ჭამ  მაძილს
حتما گلم ایشالله خبربارداریت خودت بشنوییم

فداات بشم ان شالله😘😘