2777
2789

سلام.اولین روز اخرین پریودیم ۶ مرداد بود به حساب خودم میشدم پنج هفته و ۵ روز دیروز که رفتم سونو گفت شش هفته و۱ روز بدون جسم زرد و قلب 

اول شکمی کرد گفت دوقلو و قلبم میبینم بعد گفت نه انگار هماتومه گفت باید داخلی انجام بدم داهلی سونو کرد گفت هماتومه ‌...کلا درست نمیدید انگار....تو مطب خودش سونو کرد دکتر....اخه اسپرین و انوکسا میزنم انعقاد خون دارم،بعد اینکه ساک هم ۱۹ میل بود و گفت یجوریه انگار خراب شده ولی من هیچ لکه بینی و خونریزی ندارم اصلا گفت باید بتا بدی و ۴۸ ساعت بعدش باز بتا بدی رشدش خوب بود یعنی من اشتباه کردم😐یعنی چی اخه مگه میشه همچین چیزی؟

روز دوم تاخیر یعنی ۰۶/۴ بتام ۱۲۰ 

دو روز بعدش یعنی ۰۶/۶ ۳۷۷

دیروزم که ۰۶/۱۵ بود بتام ۱۹ هزار و ۵۰۰ 

الان باید پس فردا هم تکرار کنم 

یعنی پوچه؟پارسالم بارداریه پوچ داشتم 

نمیدونم دیگه زود بوده یا چی 

کسی بوده چنین تجربه ای داشته باشه؟

خیلی گریه کردم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه هفته دیگه صبر کن برو یه جاییگ دیگه سونو

اندازه ی ساک بزرگه تو این میل باید جنین توش میبود 

از طرفیم میگم شاید زود بوده 

اخه چه ربطی به بتا داشت که گفت تکرار کنم 

جز سینه درد و تورم سینه و گاهی ضعف و تیر کشیدن زیر دل اونم گه گاهی علائم دیگه ای ندارم مثل تهوع 

نمیدونم قبلیو دوبار کورتاژ کردم دکترا بمیرن که هیچی بلد نیستن

اندازه ی ساک بزرگه تو این میل باید جنین توش میبود از طرفیم میگم شاید زود بوده اخه چه ربطی به بتا داش ...

میگم که یه هفته صبر کن بعد یه جای دیگه دوباره سونو بده 

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بله من سر بچه دوممتا ۸ هفته قلب نبود جسم زرد هفته ۷ دیده شد تا هفته ۸ هم ساک دفرمه بود

واقعا؟

خدا خیرت بده 

خیلی حالم بده 

چرا اینهمه میترسونن؟؟

خودش گفت اگه بتات رشد کرده باشه یعنی من اشتباه گفتم میگم اخه یعنی چی تو دل مردمو خالی میکنید مگه میشه دکتر اشتباه کنه اخه

واقعا؟خدا خیرت بده خیلی حالم بده چرا اینهمه میترسونن؟؟خودش گفت اگه بتات رشد کرده باشه یعنی من اشتباه ...

اصلا نگران نباش

خدا بزرگه

به من گفت این نمیمونه دقیقا این جمله هاااا

اگه تحملش رو داری تا دو هفته نرو سونو 

آي ام تعليقي🙃كاربر ٩٦ 
یه جا معتبر سونو برو اصلا به حرفش گوش نکن

اره حتما جای دیگه میرم 

خودشم مطمئن نبود از گفته هاش

کسی که اول بگه دوقولو و قلبم ببینه بعد بگه نه هماتوم باید شک کرد به سونوش و دستگاهش  

سونو با تاریخ پریودت هم خانی داره پوچ نیست صبر کن دوهفته بخاب خانه جایی نرو پله نرو رابطه نکن صبرکن حوصله کن

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

اصلا نگران نباشخدا بزرگهبه من گفت این نمیمونه دقیقا این جمله هاااااگه تحملش رو داری تا دو هفته نرو س ...

شوهرمم میگه بشین سرجات هشت هفته برو 

این اولین سونو بود رفتم گفتم ببینم اصلا داخل رحمه چیه خارج از رحمی باشه زود بهمم تا لوله موله از دست ندم که اونم اینطوری گفت 

از دیشب داغونم 

انشالله که تشکیل بشه دو هفته بعد

برام دعا کن فدات بشم