2777
2789
عنوان

واردا به بی بی چک لطفا بیایید💋💖💋

| مشاهده متن کامل بحث + 1226 بازدید | 133 پست
گل بانو جون مثبته انشاالله منم دعا کن زودتر بیبی چک مثبت ببینم

ممنون عزیزم ... چشم بخدا الان برای همه منتظرا دعا کردم ... از خدا میخوام همه منتظرا بزودی بی بی چکشون دوخط مثبت پرررررنگ بشه 

در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔
واااااااای اخجونننننننن حاملهههههه ای مباررررررررکهههههههههههه.خیلی خوشحال شدم بخدا مخصوصا وقتی امضا ...

ممنووووونم دوست خوبم ... خدا گل پسرت رو برات حفظ کنه عزیزم ... خدا کنه هیچ زنی حسرت امضامو نکشه خیلی وقته خودم تک تکش رو حسرت کشیدم

در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنووووونم دوست خوبم ... خدا گل پسرت رو برات حفظ کنه عزیزم ... خدا کنه هیچ زنی حسرت امضامو نکشه خیلی ...

فداتشم مرسی گلم بخدا خیلی ذوق کردم مخصوصا چن وقت پیش یبار امضاتوخوندم اشکم دراومدالان خیلی خوشحالم برات ب حق پنچ تن ایشالله سالم سلامت بگیری بغلت 😍

خاله ها میشه واس سلامتی نی نی تودلیم اینک وزن قدش خوب نرمال باشه صوات بفرسین  
برای من هم دو بار اتفاق افتاده بهش میگن بارداری شیمیایی شوهرت مشکل نداره؟ من شوهرم بسیار ضعیفه اسپ ...

همسرم مشکلی نداره

خداروشکر اسپرماش قویه

اما نمیدونم چرا اینجوری شد

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)

فداتشم مرسی گلم بخدا خیلی ذوق کردم مخصوصا چن وقت پیش یبار امضاتوخوندم اشکم دراومدالان خیلی خوشحالم ب ...

عزیز دلی . خیلی ممنون دوست خوبم 💋💋💋💋❤❤❤❤

همسرم مشکلی نداره خداروشکر اسپرماش قویه اما نمیدونم چرا اینجوری شد

ان شاءالله خدا بزودی دلت رو شاد کنه .. هم شما هم همه منتظرا این تاپیک 

ان شاءالله خدا بزودی دلت رو شاد کنه .. هم شما هم همه منتظرا این تاپیک 

ممنون عزیزم

این ماهم منتظر تخمک گذاریمم ک برم اقدام

کاش این ماه خدا دلمو شاد کنه

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)

ممنون عزیزم این ماهم منتظر تخمک گذاریمم ک برم اقدام کاش این ماه خدا دلمو شاد کنه

امیدت بخدا باشه عزیزم ... مطمین باش خدا بزودی زیباترین هدیش رو بهت میبخشه💋💋

مرسی عزیزم ایشالا تو زودتر از من خبر بارداریت رو بدی

ممنون عزیزم ... ان شاءالله باهم

مال منم همین شکلی بود و الان باردارم

خداروشکر .. ان شاءالله بسلامت بغلش بگیری عزیزم💋💋

عزیزم انشالله ک بارداری

من خودم فهمیدم تنبلی دارم

ماه اولی هس ک اقدام کردم

امید دارم و زیاد بهش فک نمیکنم

مطمعنم خدا هروقت ب صلاحمون باشه بهمون میده

اما الان از ته دل برای شما دعا کردم

انشالله بارداری عزیزدل❤

با اجازه امضات کپی کردم

سلام نی‌نی، حال عجیبی دارم یه حال خیلی خوب، یه حس تازه انگاری روبه‌روی من از امروز در یه دنیای خیالی بازه دنیایی که با اون به هم رسیدیم بدون تو یه لحظه اون‌جا نیستم تو اومدی پا تو دلم گذاشتی تو با منی، من دیگه تنها نیستم🤰