گل_بانو_67 مدیر عضویت: 1396/02/06 تعداد پست: 4614 عنوان واردا به بی بی چک لطفا بیایید💋💖💋 | مشاهده متن کامل بحث + 1226 بازدید | 133 پست سلام دوستای مهربونم کسی بی بی چکش مثل من بوده هالش خیلی کمرنگ بوده باشه و بارداریش سالم باشه در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔 1398/03/12 | 18:09 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گل_بانو_67 مدیر استارتر عضویت: 1396/02/06 تعداد پست: 4614 گل بانو جون مثبته انشاالله منم دعا کن زودتر بیبی چک مثبت ببینم ممنون عزیزم ... چشم بخدا الان برای همه منتظرا دعا کردم ... از خدا میخوام همه منتظرا بزودی بی بی چکشون دوخط مثبت پرررررنگ بشه در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔
گل_بانو_67 مدیر استارتر عضویت: 1396/02/06 تعداد پست: 4614 واااااااای اخجونننننننن حاملهههههه ای مباررررررررکهههههههههههه.خیلی خوشحال شدم بخدا مخصوصا وقتی امضا ... ممنووووونم دوست خوبم ... خدا گل پسرت رو برات حفظ کنه عزیزم ... خدا کنه هیچ زنی حسرت امضامو نکشه خیلی وقته خودم تک تکش رو حسرت کشیدم در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔
dokhtarbabam عضویت: 1398/01/15 تعداد پست: 1396 ممنووووونم دوست خوبم ... خدا گل پسرت رو برات حفظ کنه عزیزم ... خدا کنه هیچ زنی حسرت امضامو نکشه خیلی ... فداتشم مرسی گلم بخدا خیلی ذوق کردم مخصوصا چن وقت پیش یبار امضاتوخوندم اشکم دراومدالان خیلی خوشحالم برات ب حق پنچ تن ایشالله سالم سلامت بگیری بغلت 😍 خاله ها میشه واس سلامتی نی نی تودلیم اینک وزن قدش خوب نرمال باشه صوات بفرسین
متولد_بهمن عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 20303 برای من هم دو بار اتفاق افتاده بهش میگن بارداری شیمیایی شوهرت مشکل نداره؟ من شوهرم بسیار ضعیفه اسپ ... همسرم مشکلی ندارهخداروشکر اسپرماش قویهاما نمیدونم چرا اینجوری شد آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حلشه :)
گل_بانو_67 مدیر استارتر عضویت: 1396/02/06 تعداد پست: 4614 فداتشم مرسی گلم بخدا خیلی ذوق کردم مخصوصا چن وقت پیش یبار امضاتوخوندم اشکم دراومدالان خیلی خوشحالم ب ... عزیز دلی . خیلی ممنون دوست خوبم 💋💋💋💋❤❤❤❤ در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔
گل_بانو_67 مدیر استارتر عضویت: 1396/02/06 تعداد پست: 4614 همسرم مشکلی نداره خداروشکر اسپرماش قویه اما نمیدونم چرا اینجوری شد ان شاءالله خدا بزودی دلت رو شاد کنه .. هم شما هم همه منتظرا این تاپیک در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔
متولد_بهمن عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 20303 ان شاءالله خدا بزودی دلت رو شاد کنه .. هم شما هم همه منتظرا این تاپیک ممنون عزیزماین ماهم منتظر تخمک گذاریمم ک برم اقدامکاش این ماه خدا دلمو شاد کنه آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حلشه :)
گل_بانو_67 مدیر استارتر عضویت: 1396/02/06 تعداد پست: 4614 ممنون عزیزم این ماهم منتظر تخمک گذاریمم ک برم اقدام کاش این ماه خدا دلمو شاد کنه امیدت بخدا باشه عزیزم ... مطمین باش خدا بزودی زیباترین هدیش رو بهت میبخشه💋💋 در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔
__داروگ__ عضویت: 1397/08/23 تعداد پست: 207 ان شاءالله به این زودیا تاپیک باردار شدنت رو ببینم دوست خوبم ... امیدت بخدا باشه من از ۹۴ تو اقدامم ... مرسی عزیزمایشالا تو زودتر از من خبر بارداریت رو بدی
گل_بانو_67 مدیر استارتر عضویت: 1396/02/06 تعداد پست: 4614 مرسی عزیزم ایشالا تو زودتر از من خبر بارداریت رو بدی ممنون عزیزم ... ان شاءالله باهم در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔
گل_بانو_67 مدیر استارتر عضویت: 1396/02/06 تعداد پست: 4614 مال منم همین شکلی بود و الان باردارم خداروشکر .. ان شاءالله بسلامت بغلش بگیری عزیزم💋💋 در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔
yas_79 عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 7344 عزیزم انشالله ک بارداریمن خودم فهمیدم تنبلی دارمماه اولی هس ک اقدام کردمامید دارم و زیاد بهش فک نمیکنممطمعنم خدا هروقت ب صلاحمون باشه بهمون میدهاما الان از ته دل برای شما دعا کردمانشالله بارداری عزیزدل❤
__yekta__ عضویت: 1397/12/25 تعداد پست: 2573 با اجازه امضات کپی کردم سلام نینی، حال عجیبی دارم یه حال خیلی خوب، یه حس تازه انگاری روبهروی من از امروز در یه دنیای خیالی بازه دنیایی که با اون به هم رسیدیم بدون تو یه لحظه اونجا نیستم تو اومدی پا تو دلم گذاشتی تو با منی، من دیگه تنها نیستم🤰