2777
2789
عنوان

من معلم دبیرستان دخترانه هستم لطفا یه لحظه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 8773 بازدید | 310 پست
کلیپ دیدم ریختن سر یه دختر چه فحش و کتک میزنن بیچارهاز پسرا خطری ترررن

اصلا نمیدونم  خانواده ها چطوری اینارو تربیت میکنن و میفرستن مدرسه    یه نسل بی ادب و پررو تربیت میکنن         خانوم ها لطفا اگه  دانش آموز راهنمایی  و دبیرستان دارید خوب تربیتشون کنید بهشون بگید  به معلم احترام بزارن و  فقط هدفشون درس خوندن باشه 

زندگی آب روان است میگذرد   تقدیر من و تو هرچه است  همان میگذرد    

توپ رو بنداز تو زمین خودش

بزن رو کانال نصیحت دوستانه از لطف ها و خوبیات بگو براشون و حتی کارایی ک بیشتر از حد وظیفته ولی انجام میدی

و در عین حال به شکل کاملا یه سری قوانین وضع کن

با بچه ها نباید بیش از حد مهربون باشی و صمیمی بشی

همیشه یه جدیت خاصی داشته باش 

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نماینده میگفتی برو مدیر رو صدا کن

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتین‌دیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتین‌دیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

نه واقعا حیف نیس🥀🫠با اینکه جز دانش اموزایی بودم که به شدت به مدرسه وابسته بودماما ترجیح دادم بخاطر ...

آخی  عزیزم  پس سعی کن خوب درساتو بخونی   تا کنکور قبول بشی برای فیزیک هم اگه سوالی داشتی از من بپرس   درخدمتم 

خیلی پررو هستن هرچی بگم جوابمو میدن والا منم یه روزی دانش آموز بودم همسن اینا بودم جرعت نمیکردم به ...

اصلا و ابدا خودتو با اینا مقایسه نکن عزیزم 

فووووووق العاده پررو شدن فووووق العاده زیاد 

بسکه دم از آزادی میزنن و خشم الکی درون خودشون 

پرورش میدن فیلمایی هم که سینمایی خانوادگی درست میکنن که افتضاااااااااح 

سعی کن دیگه هیچوقت انقد ضعیف نباشی دفه بعدی رفتی سره کلاس همون اول بگو هرکی نمیخواد سره کلاسه من بشینه همین الان بره بیرون دوباره دیدی حرف زد و چرت و پرت گفت بندازش بیرون ببرش دفتر بگو دفه بعدی والدینت نیان کلاس رات نمیدم 

توپ رو بنداز تو زمین خودشبزن رو کانال نصیحت دوستانه از لطف ها و خوبیات بگو براشون و حتی کارایی ک بیش ...

باهاشون میگم و میخندم ولی در عین حال جدی هم هستم     متاسفانه سواستفاده میکنن     دیگه کار اینا از تربیت گذشته  هرچقدر بهشون گفتم به معلماتون احترام بزارید احترام  معلم واجبه اصلا هیچی به هیچی 

گریه چرا باید می‌شستیش پهنش میکردی بعد میبردیش دفتر نمیدونم نسل ما چرا اینقد طلبکار و وقیحن

تمام گرفتاری بشر از نقطه ای آغاز شد که نفهمید کیست و کجای عالم ایستاده 🪄🧚

نمره براشون مهم نیست...اسمشونو صدا برچزنیم در جادمیگن نخوندیمیعنی صفر بدین و رد شین

من امتحان گرفتم نمرش کم بود بالای ده بود یه کولللللی بازی دراوردن چنتاشوندداد و بیداد بیتربیت معلم باید عوض شه اصلا یه وضعی قابل گفتن نبود جلو مدیر و معلم برگسو تصحیح کردم مدیر قبول دلشت بیشعورنند یکی از دو معاون من رو مقصز کرد بیشعور

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
اصلا نمیدونم خانواده ها چطوری اینارو تربیت میکنن و میفرستن مدرسه یه نسل بی ادب و پررو تربیت میکن ...

متاسفانه به قول یکی از مجری های سابق والدین خودشون تربیت نشدن که بخان بچه تربیت کنن تحویل جامعه بدن

⚘خدایا شکرت❣
واقعاخدابهتون صبربده چقدبچه هاپرروشدن. همش تقصیر خانواده هاست واین گوشی لعنتی

خانواده هاشون از خودشون  بی ادب تر  به  مادرشون گفتم بچت فلان کارو سرکلاس من انجام میده هرچی از دهنش دراومد بهم گفت  که تو لیاقت شغلتو نداری و   گل بگیرن دراون آموزش و پرورشی که به تو  گفت برو تدریس کن     شماهاخودتون  ناراحت نمیشید یکی اینطوری بهتون بگه؟ برای منی که با عشق درس میدم و به شغلم علاقه دارم واقعا سخته 

متاسفانه به قول یکی از مجری های سابق والدین خودشون تربیت نشدن که بخان بچه تربیت کنن تحویل جامعه بدن

بله دقیقا  این سخن روباید با طلا نوشت     همین دانش آموزا  ۲۰ سال دیگه  یا ۱۰  سال دیگه بچه دار شدن  میخوان همینطوری با  ادبیات  و رفتار خودشون  بچشون رو تربیت کنن  که این رفتار ها نسل به نسل ادامه پیدا میکنه

خیلی پررو هستن هرچی بگم جوابمو میدن والا منم یه روزی دانش آموز بودم همسن اینا بودم جرعت نمیکردم به ...

دوران دبیرستان ی معلم داشنم صدای کفشش از راهرو میومد 

لرزه ب جونمون می افتاد قد فوق العاده کوتاهی داشت با جثه ریز 

عزیزم جدی باش با گریه بچه 7 ساله هم دستت میندازه چ برسه ب 16،17 ساله

میشه برا قبولیم دعا کنید❤️🙏