2777
2789
عنوان

واردا به بی بی چک لطفا بیایید💋💖💋

| مشاهده متن کامل بحث + 1226 بازدید | 133 پست
عزیزم از سال ۹۴ تو اقدامم دوتا سقط داشتم والان مجدد یه ساله منتظرم

توکل کن به خدا ان شاالله جواب آزمایشت هم مثبت باشه .من موقع اذون برات دعا میکنم سید هستم خدا قابل بدونه اگ دعامو بهش میرسونم ان شاالله مثبته  مامان شدی عزیزم🙂خیلی مواظب خودت باش وسیله سنگین دست نزن استراحت کن

خاص فقط خداس🥰
ان شاءالله هیچ زنی منتظر نمونه خیلی سخته ... امیدم بخداست عزیزم💋💋

انشالله

میدونم سخته

کار خوبی میکنی، امید همه‌ی ما فقط به خداست

آنچه دلم خواست نه آن ميشود ... هرچه خدا خواست همان ميشود...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماله من خیلی پررنگ بود اما همون روز پری شدم دو روز پشت سرهم بی بی مثبت شد مارکشون هم مدیکور بود ز ...

برای من هم دو بار اتفاق افتاده بهش میگن بارداری شیمیایی

شوهرت مشکل نداره؟

من شوهرم بسیار ضعیفه اسپرمش 

نطفه تشکیل میشه 

هورمون بارداری میره بالا

ولی نطفه چون ضعیفه نمیتونه خودشو به دیواره رحم برسونه

بی بی چک و حتی آزمایش مثبت میشه ولی دوباره افت پیدا میکنه و پریود اتفاق می افته

همسرتون یه آزمایش بده بد نیست 

همین الان برو آزمایش بده یه مژدگونی خوب از همسرت بگیر 

از خوشحالی زیاد بهش زود گفتم ولی ازش میگیرم💋💋

در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔
انشالله میدونم سخته کار خوبی میکنی، امید همه‌ی ما فقط به خداست

فدای تو عزیزم حرفات خیلی قشنگه❤❤😍😍

در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔
استارتر مبارک باشه عزیزم قشنگ هاله معلومه ان شاالله به سلامتی بغلش کنی و بارداری سالم و راحتی د ...

ممنون عزیزدلم ... ان شاءالله درست باشه و خدا قسمت همه بکنه💋💖💋💖

توکل کن به خدا ان شاالله جواب آزمایشت هم مثبت باشه .من موقع اذون برات دعا میکنم سید هستم خدا قابل بد ...

زهرا جون تشکر از این همه مهربونی ... ان شاءالله خدا بهتریناهارو نصیبت بکنه عزیزم

عزیزم می‌دونم سخته ولی بهتره یکم صبر کنی .

بذار یک هفته تا ده روز از تاخیرت بگذره ، بعد برو آزمایش .

اگه زود بری ممکنه، حتی اگه مثبت باشه ، عدد بتا پایین نشون بده و ناامیدت کنه . 

اگه میتونی صبر کنی ، بهتره . 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
حس میکنم خط تی یه  هاله کمرنگ داره تو عکس خیلی واصح نیست ولی اگه واقعا کمرنگ باشه به احتمال خیل ...

اره تو عکس خوب نیفتاد خودم واضح میبینمش