2777
2789
عنوان

واردا به بی بی چک لطفا بیایید💋💖💋

| مشاهده متن کامل بحث + 1226 بازدید | 133 پست
۱ سال

ان شاءالله به این زودیا تاپیک باردار شدنت رو ببینم دوست خوبم ... امیدت بخدا باشه من از ۹۴ تو اقدامم ولی همیشه از خدا خواستم هروقت بصلاحمونه بهمون بچه سالم و صالح ببخشه

در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۱۳ روزه آمپول hcg زدم بیبی چک زدم منفی شد

آخه اونایی که با من آمپول زده بودن الان آزمایششون مثبت شده

من با اینکه علایمم بیشتر از اوناست منفیم

نمیدونم حالم حوش نیست

امروز میخواستم دوباره بیبی چک بخرم واسه فردا اصلا دلم نخواست دیگه بیخیال منتظر پری میمونم 

سینه هام خیلی درد میکنن و نوکشون ۱۰ روزه که حساس شده

خیلی ترشیجات دوس دارم بخصوص گوجه سبز اما دیگه میلم نمیکشه دو روزه تو یخچاله

یه حسی میگه حامله ام اما منفی نشون میده

حالم اصلا خوش نیست فقط همه غمهام میاد تو دهنم و دوست دارم گریه کنم

من عادتمه هروقت چیزی بخوام نمیشه😢

ستاره جون خدا ان شاءالله خودش جواب دل مهربونت رو بده و آمین برای دعاهای زیبات و ممنون مهربونم ... اس ...

فدای تو عزیزم  . چشم گلم . حتما دعات میکنم .از ته قلبم ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
من ۱۳ روزه آمپول hcg زدم بیبی چک زدم منفی شد آخه اونایی که با من آمپول زده بودن الان آزمایششون مثبت ...

کلا میخوام دیگه فکر ن‌کنم بهش اما این درد لعنتی نمیزاره بخدا دیگه خسته ام خیلی خسته ام

با اینکه همیشه دختر شادیم اما دیگه دارم کم میارم😭😭😭😢

من ۱۳ روزه آمپول hcg زدم بیبی چک زدم منفی شد آخه اونایی که با من آمپول زده بودن الان آزمایششون مثبت ...

عزیز دلم به علایم اصلا توجه نکن و به هیچی فکر نکن فقط امیدت بخدا باشه ..فقط از خدا بخواه که صالح و سالم باشه ... ان شاءالله بزودی تاپیک بارداریت رو ببینم عزیزم

در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔
فدای تو عزیزم  . چشم گلم . حتما دعات میکنم .از ته قلبم ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

ممنون یه دنیا عزیزم 😘😘💖💖😘😘

کلا میخوام دیگه فکر ن‌کنم بهش اما این درد لعنتی نمیزاره بخدا دیگه خسته ام خیلی خسته ام با اینکه ...

باخودت این کارو نکن .. یه چیزی بگم من با دختر جاریم میرفتم دکتر اون تنبلی شدی تخمدان داشت ولی من کم بود الان اون دوقلو داره یه سال و نیمشونه و من هنوز منتظرم ان شاءالله خدا براش حفظشون کنه ... مطمین باش هروقت بصلاحمون بدونه بهمون میبخشه فقط باید توکل کنیم و صبر داشته باشیم

دلم خیلی گرفته میخوام زااااار بزنم😢😭😭😭😭😭😭😢😭😢

دلتو شاد کن و بزن به بیخیالی میدونم سخته و همش شعاره توکل بخدا کن عزیزم💋💋

بله عزیزم اینه

واااااااای اخجونننننننن حاملهههههه ای مباررررررررکهههههههههههه.خیلی خوشحال شدم بخدا مخصوصا وقتی امضاتودیدم

خاله ها میشه واس سلامتی نی نی تودلیم اینک وزن قدش خوب نرمال باشه صوات بفرسین  
باخودت این کارو نکن .. یه چیزی بگم من با دختر جاریم میرفتم دکتر اون تنبلی شدی تخمدان داشت ولی من کم ...

میدونم نازم من کلا آدم صبور و بیخیالیم

همیشه شوهرم میگه تو پیر نمیشی از بس شادی

دو روزه دلم خیلی پره

کاش میتونستم گریه کنمبغض داره خفم میکنه