2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مربوط ب بچه نیست، اتفاقا شاید قدم اون زندگیتو عوض کنه.

خیلی ممنوون خانمی

ببخشید سوالم زیاد شده اما بدجور فکرمو درگیر کرده چه مشکلیه میتونه باشه چون الان گرفتاری تو زندگیم زیاده البته خونه خودم تنها نه بیشتر خانوادم

بازم شرمنده

من حسمو میگم،بقیشو نمیدونم،شما در یک امتحان بزرگ قرار گرفتی، داری آزمایش میشی،سردرگم شدی،کارات پیش ن ...

عزیزم همه حرفاتون درسته دقیقآ همین جوره که میگید خیلی لطف کردید گلم فقط زمان برای ازدواج و خواستگاری میشه برام حدس بزنید گلم؟ماهی دیگه یعنی تیرماه عزیزم یا بعد از ماه رمضان عزیزم ؟

شما تحصیل و علم برات مهمه،موقعیت اجتماعی مهمه ولی اونقدر ارزش ندارن که بخواهید خودتونو برای رسیدن به ...

منو‌میگی☹️

شاید آن که جسارت عصیان دارد،شجاعت توبه نیز داشته باشد.شاید آنکه خدا مجال سرکشی داد،فرصت بخشیده شدن هم داده باشد!(برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستین اگه دوست داشتین🙈💜)

وا

همچین میگی انگار صددرصد درست میشه.فاله دیگ

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

اون دست خداست،هر کدومشه خیرت در اونه

میشه برا منم بگی

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
من حس ششمم بد نیس بذار برات بگم،برای یکی تو زندگیت خیلی از دل و جان مایه گذاشتی،همه کاری کردی،دستت ن ...

سلام عزیزم یه فال برای منم میگیری

خداجونم بعد۵سال انتظار بهم پسر دادی اما تو۱۷هفته ازم گرفتیش  خدا الان یه سال از سقطم گذشته  خداجون دیگه طاقت این همه راه رفتن و ندارم خودت بدون دغدغه معجزت و شامل حالمون کن.ربِّ لاتَذِرنی فَرداَ وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین  
سلام.نیت کن کاملا واضح نیت کن تا برات فال امام علی بگیرم.

برا منم میشه بگیری؟

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙