2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خیلی ممنوون خانمی ببخشید سوالم زیاد شده اما بدجور فکرمو درگیر کرده چه مشکلیه میتونه باشه چون الان گ ...

مثال میگم شاید صاحبخانه بگه، می خوام بیام خونم بشینم، سریع تخلیه کنید،دنبال جای مناسب گشتن سخت باشه، یا مثلا بدهی دارید طرف اذیت کنه یکدفعه همشو بخواد،چیزی نیس که راه حل نداشته باشه،نگران نباش.

مثال میگم شاید صاحبخانه بگه، می خوام بیام خونم بشینم، سریع تخلیه کنید،دنبال جای مناسب گشتن سخت باشه، ...

منم بگو‌دیگه☹️☹️☹️

شاید آن که جسارت عصیان دارد،شجاعت توبه نیز داشته باشد.شاید آنکه خدا مجال سرکشی داد،فرصت بخشیده شدن هم داده باشد!(برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستین اگه دوست داشتین🙈💜)
مثال میگم شاید صاحبخانه بگه، می خوام بیام خونم بشینم، سریع تخلیه کنید،دنبال جای مناسب گشتن سخت باشه، ...

پس من چی؟😔

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

حست راجب من چیه

خانوم منجم🪐⭐️ رایگان برای کسی کار انجام نمیدم. فقط برای تفسیر چارت بهم درخواست دوستی بدید نه مسائل دیگه. ساعتها زمان میذارم روی کارم اگر از دلتون نمیاد دست تو جیبتون کنید پیش من چارت نگیرید و مدام اصرار نکنید و شان خودتونو پایین نیارید بابت یه کار رایگان! به دعا و صلوات و قران کسیم نیاز ندارم، خودم هم قران بلدم هم صلوات، مرسی! همینطوریشم از حقم خیلی کمتر دارم میگیرم و مراعاتتون میکنم. اگر برای کار من ارزش قائل نیستید به من پیام ندید. برای افرادی که مدام چونه میزنن و متوقع هستند، دیگه هرچقدرم بها پرداخت کنند من قبول نمیکنم کاری انجام بدم. تو دانشکده مهندسی خوندم و فوق لیسانس دارم. از اواخر سال 95 دوره های مختلفی تو حیطه متافیزیک و قانون جذب و خودشناسی گذروندم. فاز ماه من Waning Gibbous یا همون ماه کاهنده هستش که یعنی پخش بذر، توزیع و آموزش، به اشتراک گذاری و درون نگری... تمام این سالها دقیقا داشتم طبق رسالت روحیم پیش میرفتم و خبر نداشتم🤭 تاپیکای آموزشی زیادی زدم و هدفم گسترش دادن آگاهیه نه بیشتر...

شما تحصیل و علم برات مهمه،موقعیت اجتماعی مهمه ولی اونقدر ارزش ندارن که بخواهید خودتونو برای رسیدن به ...

سلام عزیزم.عزیز متاسفانه یکم تو مشکل و گرفتاری افتادم برای ازدواجم.میشه تمرکز کنی ببینی چجوری این مشکل حل میشه؟  

سلام عزیزم.عزیز متاسفانه یکم تو مشکل و گرفتاری افتادم برای ازدواجم.میشه تمرکز کنی ببینی چجوری این مش ...

عزیزم،نمیدونم،حسم درسته یا نه ولی اگر دوست داری گوش بده،اصلا اصرار نکن اصلا خودتو اذیت نکن،مطمن باش همه امور به صلاح خودته که اینجوری شده، چون بددل نیستی،برای كسی بدی نخواستی، بگذار امور همین جوری پیش بره،اگر هم درست نشد،اصلا نگران نباش خیلی خیلی بهتر از جایی بهتر برات یک گشایشی بزرگ تر هست، حتی اگر ازدواجت جور نشد اصلا ناراحت نشو،بختت بلندتر از این حرف هاست، فقط به خدا توکل کن، با اینحال سوره یس و علق رو هم بخون، هر کسی و هر چیزی برات مشکل ایجاد کرده، دفع بشه. موفق باشی.

شما تحصیل و علم برات مهمه،موقعیت اجتماعی مهمه ولی اونقدر ارزش ندارن که بخواهید خودتونو برای رسیدن به ...

میشه برای ازدواج منم بگیری؟

لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید
میشه برای ازدواج منم بگیری؟

شما یک مشکل جسمی داری، مربوط به پوست  و موته فکرت مشغول اونه، حساس هستی،مشکلات بقیه اذیتت می کنن  در نتیجه روحت هم راحت نیست،که موقعیت ازدواج داشته باشی، برای درست شدن جسمت باید سنگ نمک طبیعی خرد شده رو به اندازه یک قاشق غذاخوری تو آب گرم حل کنی بعد بریزی تو شامپوت، هربار حموم میری استفاده کنی، یک بار تو هفته،باید آب پیاز پوست نارنجی رو بگیری،با کمی روغن نارگیل طبیعی قاطی کنی، 20 دقیقه قبل حمام بزاری روی موهات، بعد بشوری، شب ها روغن نارگیل و اگر تونستی یک قطره روغن بنفشه قاطیش کنی به پوست صورتت بزنی، کم کم که خوب بشی، توکلت زیاده، ولی فعلا باید به خودت برسی، فکر کردنو بذار کنار، آب زیاد بخور،فعلا موقعیت ازدواج مناسب نداری،ولی در آینده دو پیشنهاد بسیار خوبی خواهی داشت،نه به این زودی، آیت الكرسی بركت برات میاره. موفق باشی.