2777
2789
واس منم اینطوری کلی میگید؟

شما تحصیل و علم برات مهمه،موقعیت اجتماعی مهمه ولی اونقدر ارزش ندارن که بخواهید خودتونو برای رسیدن بهشون آزار بدی دنبال آسایشی،دنبال یک خیال راحت خوابیدنی، مدتی هم از لحاظ جسمی و هم فکری آزار دیده ای،شاید هنوزم ادامه دارن ولی یک قدرت بزرگ از تو حمایت میکنه، یک دل پاک که خدا گویی همیشه بهش نظر داره،شاید تا نیمه چاه بری ولی به تهش نمیرسی،دعای مادرت پشت سرته، همت کن،گوش به حرف های دیگران نده، بلند شو تو لیاقت بهترین ها رو داری،در مکان های عمومی،ورزشی،هنری شرکت کن،تا 6 وعده دیگه راهی برات باز میشه که سرنوشتتو عوض میکنه انشا..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما تحصیل و علم برات مهمه،موقعیت اجتماعی مهمه ولی اونقدر ارزش ندارن که بخواهید خودتونو برای رسیدن به ...

عزیزم اکه وقتت ازاد میشه واسه منم یه تک نیت بگیری 

نیت کردم ایا امسال به خواسته ام میرسم ؟

چقدر دلت پاکه، صبر و حوصله داری فراوان ولی خدا نکنه بی حال باشی،کسی را یارای، یاریت نیست، اعتقادی قو ...

دستت درد نکنه گلم

خیلی خوب بود رو روحیه م اثر مثبت گذاشت

من نیتم برای کار بود

هردو عالم فدای پدرومادرم.خیلی دلتنگتون هستم.چرا منو تنها گذاشتین.من الان نیاز به بودن در کنارتون دارم.حالا که قرار بود منو تنها بزارین چرا تصمیم گرفتین که من رو بوجود بیارین،منو وارد دنیایی کردین که بعد ازشما تنها باشم.غم نبودنتون روی دلم سنگینی میکنه.خیلی دوستون دارم.همیشه بیادتون هستم حتی با یه صلوات
چقدر دلت پاکه، صبر و حوصله داری فراوان ولی خدا نکنه بی حال باشی،کسی را یارای، یاریت نیست، اعتقادی قو ...

اینکه گفتی از دنیای معنوی سورپرایز میشی یعنی چی

بعد اینکه تو فال از شعل و کار برام چیزی نبود

هردو عالم فدای پدرومادرم.خیلی دلتنگتون هستم.چرا منو تنها گذاشتین.من الان نیاز به بودن در کنارتون دارم.حالا که قرار بود منو تنها بزارین چرا تصمیم گرفتین که من رو بوجود بیارین،منو وارد دنیایی کردین که بعد ازشما تنها باشم.غم نبودنتون روی دلم سنگینی میکنه.خیلی دوستون دارم.همیشه بیادتون هستم حتی با یه صلوات
اینکه گفتی از دنیای معنوی سورپرایز میشی یعنی چی بعد اینکه تو فال از شعل و کار برام چیزی نبود

اول اینکه من حسمو میگم،فال نمی گم،حس ششمم بد نیس،منظورم برای شما این بود که از طرف خدا برای چیزی که می خوای یا شغل یا کاری که جویاییش هستی،طوری سورپرایز میشی که خودتم فکرشو نمی کنی، به بهترین طریق جور میشه،انشاا 

اول اینکه من حسمو میگم،فال نمی گم،حس ششمم بد نیس،منظورم برای شما این بود که از طرف خدا برای چیزی که ...

ان شالله🙏

لطف میکنی واسه منم بگین تشکر

بسیار رمانتیک هستید،از کارهای باکلاس و رمانتیکی بسیار خوشنود می شوید،روحیه بسیار حساسی دارید، به ظاهر تحمل حرف را دارید ولی در باطن بسیار خود را می رنجانید اصلا نباید به حرف دیگران اهمیت بدهی،دارید خودتونو نابود می کنید، یک دوره سختی دارید،کم مدته،تحمل کنید،ولی بعد اون کسی وارد زندگیتون میشه که بسیار خوش قدمه و چهره زیبایی زندگی براتون نمایان میشه.امیدوار باشید.

عزیزم اکه وقتت ازاد میشه واسه منم یه تک نیت بگیری  نیت کردم ایا امسال به خواسته ام میرسم ؟

من حسمو میگم،فال نمی گم، بسیار شوخ طبعی، ولی شرم و حیا زیاد داری، زیاد بیان نمی کنی، هیچوقت از خدا ناامید نمی شی، فکر زیاد می کنی،کلا راجب هر چی اتفاق میوفته فکر می کنی،حتی چیزی که مربوط به شما نباشه، فکرتون خوب کار میکنه،ولی خیلی اوقات جرات انجام فکرتونو ندارید، برای کارتون نیاز به یک همفکری یا مشاوره، یکم مالی دارید،باید اینکارو انجام بدید تا به خواستتون برسید، و تا 90 درصد نزدیک می شوید،ولی این تردید چیه نمیدونم که باعث میشه 100 درصدش کنید یا نه؟