2777
2789
عنوان

چرا مامان من انقدر حساس؟

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 37 پست
من هم میرفتم بیرون شب میرفتم خونه مامانم از دماغم در میاورد. 😃 ولی مهم نبود خوش می گذروندم. دوست پس ...

من اجازه ندترم اخه برم بیشتر اوقات مشکل این وگرنه منم دوسش دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اجازه ندترم اخه برم بیشتر اوقات مشکل این وگرنه منم دوسش دارم

بابات چی میگه؟

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
20

عزیزم هم سن منی ، ولی خب همه ی مامانا همین طورین من یه سری رفتم خونه یکی از دوستام پدرم و در آوردن بعد از هی جلو خواهرم میگن خودش به غلط کردن افتاد گفت بد بوده دیگه نمیرم 😂

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

دوست داری چطور باشه مامانت،چه رفتارایی بکنه باهات؟؟بچه که بودی چطور بود رابطتتون؟

می دونین همه اینا به خاطر زود مادر شدن بچه هم که بودم خیلی دعوام می کرد کتکم می زد الانم می زنه البته ها ولی الان که بزرگم رابطه اش با بچه ها عالیه الانم با من نمی تونه درست بر خورد کنه منم حق دارم بیرون برم تفریح کنم ندارم؟

می دونین همه اینا به خاطر زود مادر شدن بچه هم که بودم خیلی دعوام می کرد کتکم می زد الانم می زنه البت ...

حق داری عزیزم.بگو مادره من بیا باهم بریم،هفته ای یه بار باهم بریم،یه بار هم با دوستام برم.

بابام فوت کرده

خدا رحمتشون کنه گلم. من هم مامانم بعد از فوت پدرم خیلی حساس شده بود. دست خودش نیست گلم. طبیعیه. چند وقته پدرت فوت شده

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !